Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Κασεμίρο η Βραζιλία για τα φιλικά με Αγγλία και Ισπανία

Χωρίς Κασεμίρο η Βραζιλία για τα φιλικά με Αγγλία και Ισπανία

Ο Κασεμίρο δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις της Βραζιλίας για τα φιλικά με Αγγλία και Ισπανία, αφού είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κασεμίρο, τέθηκε λόγω τραυματισμού εκτός αποστολής για τα φιλικά της Βραζιλίας αυτού του μήνα με την Αγγλία και την Ισπανία, δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντοριβάλ Τζούνιορ, με τον εξτρέμ της Πόρτο, Πέπε να παίρνει τη θέση του.

Ο Κασεμίρο είναι η τελευταία απουσία για τη Βραζιλία, μετά τους τραυματισμούς του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον, του επιθετικού της Άρσεναλ, Γκαμπριέλ Μαρτινέλι και του αμυντικού της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαρκίνιος, πριν από έναν αγώνα στο Γουέμπλεϊ στις 23 Μαρτίου και έναν στο Σαντιάγο Μπερναμπέου τρεις ημέρες αργότερα.

«Από μια προκαταρκτική λίστα 50 ονομάτων, 13 είχαν ήδη αποκλειστεί λόγω τραυματισμού στους συλλόγους τους», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας. «Δυστυχώς χάσαμε και τον Κασεμίρο. Κλήθηκε ο Πέπε από την Πόρτο», πρόσθεσε.

Είναι η δεύτερη κλήση του 27χρονου Πέπε, μετά το ντεμπούτο του στην ήττα με 2-1 από την Κολομβία σε προκριματικό αγώνα για Παγκόσμιο Κύπελλο πέρυσι.

Ο Ντοριβάλ κάλεσε τον τερματοφύλακα της Βάσκο ντα Γκάμα, Λέο Ζαρντίμ, τον αμυντικό της Φλαμένγκο Φαμπρίτσιο Μπρούνο και τον επιθετικό της Πόρτο , Γκαλένο, για να αντικαταστήσουν τους τραυματίες. Είναι η πρώτη κλήση στην εθνική και για τους τρεις παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπέντο (Αθλέτικο Παραναένσε), Λέο Ζαρντίμ (Βάσκο ντα Γκάμα), Ραφαέλ (Σάο Πάολο).

Αμυντικοί: Ντανίλο (Γιουβέντους), Γιαν Κόουτο (Τζιρόνα), Άιρτον Λούκας (Φλαμένγκο), Βέντελ (Πόρτο) Μπεράλντο (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκαμπριέλ Μαγκαλάες (Άρσεναλ), Φαμπρίτσιο Μπρούνο (Φλαμένγκο), Μουρίλο (Παλμέιρας).

Μέσοι: Αντρέ (Φλουμινένσε), Αντρέας Περέιρα (Φούλαμ), Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Ντούγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα), Ζοάο Γκόμεζ (Γούλβς), Λούκας Πακετά (Γουέστ Χαμ), Πάμπλο Μάγια (Σάο Πάολο).

Επιθετικοί: Έντρικ (Παλμέιρας), Πέπε (Πόρτο), Γκαλένο (Πόρτο), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Ριτσάρλισον (Τότεναμ), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Σαβίνιο (Τζιρόνα) και Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης).

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024