Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπατσουαγί κράτησε όρθια την Φενέρμπαχτσε στη μάχη του τίτλου (3-2)

Ο Μπατσουαγί κράτησε όρθια την Φενέρμπαχτσε στη μάχη του τίτλου (3-2)

Με γκολ του Μπατσουαγί στο 87', η Φενερμπαχτσέ νίκησε την Τραμπζονσπόρ με 3-2 και παρέμεινε στο -2 από την Γαλατάσαραϊ.

Με… άνθρωπο των τελευταίων λεπτών τον Μιτσί Μπατσουαγί ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 83’ και σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 87’ (έφτασε τα 21 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις), η Φενερμπαχτσέ -αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League- πέρασε δια πυρός και σιδήρου απ’ την Τραπεζούντα επικρατώντας 3-2 της Τραμπζονσπόρ και παρέμεινε στο -2 απ’ την πρωτοπόρο Γαλατασαράι, έπειτα από 30 αγωνιστικές στην τουρκική Superlig.

Ο Μπατσουαγί «λύτρωσε» την Φενερμπαχτσέ λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο. Οι δύο ασίστ του Ντούσαν Τάντιτς προς τον Φρεντ στο 13’ και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, μετατράπηκαν σε γκολ απ’ τον πολύπειρο Βραζιλιάνο μέσο, ανοίγοντας το δρόμο για την πέμπτη σερί νίκη της «Φενέρ».

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 63’ με τον Μπάρντι και ισοφάρισαν στο 78’ με εύστοχο πέναλτι του Τρεζεγκέ (παράβαση απ’ τον Ντζικού). Την τελευταία… λέξη στο παιχνίδι, ωστόσο, «είπε» ο διεθνής Βέλγος στράικερ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2 έπειτα από ασίστ του Ντουρσούν και κράτησε την ομάδα του σε θέση… βολής απ’ την κορυφή.

Ο Ταξιάρχης Φούντας έμεινε στον πάγκο από τον προπονητή της Τραμπζονσπόρ, Αμπντουλάχ Αβτζί και μπήκε αλλαγή στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων στη θέση του Τρεζεγκέ.

Η 11άδα της Φενερμπαχτσέ

Ο Ισμαΐλ Καρτάλ παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ τους: Λιβάκοβιτς – Οσαγί-Σαμουέλ, Αζίζ (46’ Οστερβόλντε), Ντζικού, Καντιόγλου – Γιουκτσέκ, Φρεντ – Καχβεσί (90’+6’ Μουλντούρ), Σιμάνσκι (83’ Μπατσουαγί), Τάντιτς – Ντζέκο (83’ Ντουρσούν).

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024