Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ για Κασσελάκη: Κοροϊδία να υπόσχεται φορολογική δικαιοσύνη και να επιλέγει «φορολογικό παράδεισο»

ΠΑΣΟΚ για Κασσελάκη: Κοροϊδία να υπόσχεται φορολογική δικαιοσύνη και να επιλέγει «φορολογικό παράδεισο»

«Επιλέγει για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες τον «φορολογικό παράδεισο» του Delaware για να αυξήσει τα κέρδη του μέσω της φοροαποφυγής», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις εταιρείες του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε σχόλιό του «σχετικά με τα δημοσιεύματα για τις επιχειρήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ», όπως τονίζει, «φαντάζει τουλάχιστον ως κοροϊδία ο κ. Κασσελάκης να ευαγγελίζεται και να υπόσχεται τη φορολογική δικαιοσύνη -όπως έκανε σε πρόσφατη κομματική εκδήλωση-, και την ίδια ώρα να επιλέγει για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες τον «φορολογικό παράδεισο» του Delaware για να αυξήσει τα κέρδη του μέσω της φοροαποφυγής».

«Είναι αυτονόητο ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο»

Παράλληλα από τη Χαριλάου Τρικούπη υποστηρίζουν πως «για υπόλοιπα, -τις διαδρομές χρήματος από εταιρείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα κομματικά media και το δαιδαλώδες πλέγμα των επιχειρήσεων του, που περιγράφονται σε δημοσιεύματα εφημερίδων- είναι αυτονόητο ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο».

Σημειώνεται ότι σε σημερινό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «σε λαβύρινθο παραπέμπουν διαχρονικά οι επιχειρηματικές κινήσεις της οικογένειας Κασσελάκη, ξεκινώντας από τις offshore στον Παναμά και στο Μπελίζ του πατέρα Θόδωρου και φτάνοντας στις LLC του γιου Στέφανου, στον φημισμένο ως «νόμιμο φορολογικό παράδεισο» του Ντέλαγουερ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, έχοντας ουσιαστικά παραδεχθεί ότι παραβίασε τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ που απαγορεύει τη συμμετοχή -είτε στη διοίκηση είτε στο κεφάλαιο- σε εταιρεία του εξωτερικού, δηλώνοντας έτοιμος να πληρώσει πρόστιμο, και αφού παρουσίασε διάφορες εκδοχές για τις εταιρείες συμφερόντων του στις ΗΠΑ και αλλού, ανέφερε τελικά ότι τις τελευταίες ημέρες προχώρησε σε μεταβίβαση των συμμετοχών του».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024