Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη: Αφού λέει ότι αποχώρησε από τα αστακοκάραβα, ποιος έχει δανείσει τον ΣΥΡΙΖΑ;

Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη: Αφού λέει ότι αποχώρησε από τα αστακοκάραβα, ποιος έχει δανείσει τον ΣΥΡΙΖΑ;

«Οι παλινωδίες Κασσελάκη έχουν εξαφανίσει κάθε ψήγμα σοβαρότητας», σχολιάζουν πηγές της ΝΔ

Συνεχίζεται το «πινγκ πονγκ» ανακοινώσεων μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Στέφανου Κασσελάκη και δη τα «αστακοκάραβα» στις ΗΠΑ.

«Οι παλινωδίες του κ. Κασσελάκη γύρω από τις εταιρείες που κατέχει στο εξωτερικό, έχουν εξαφανίσει κάθε ψήγμα σοβαρότητας», σχολιάζουν πηγές της ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

«Πρώτη Μαρτίου ο κ. Κασσελάκης δηλώνει δημόσια: ‘Έχω ακόμα μερίσματα, χωρίς να είμαι στη διοίκηση’. Σήμερα ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει: ‘Έχω αποχωρήσει από τα αστακοκάραβα από τις 10/3/2023’», σημειώνουν οι «γαλάζιες» πηγές».

Και θέτουν τα εξής ερωτήματα: «Τι αλήθεια ισχύει για τη συγκεκριμένη εταιρεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Τι αλήθεια ισχύει για τις υπόλοιπες εταιρείες που διαθέτει στο εξωτερικό; Αφού, όπως λέει, έχει αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023, ποιος έχει δανείσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2023 τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι είπε ο Κασσελάκης

«Θα το έχετε καταλάβει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι. Γι’ αυτό άλλωστε ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το ‘ανακάλυψε’ το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας στις αιτιάσεις της κυβέρνησης.

Τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη σχολίασε νωρίτερα και ο Παύλος Μαρινάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένας influencer, αλλά αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μάλιστα, σημείωσε πως το θέμα αυτό, δεν το ανακίνησε η κυβέρνηση, αλλά οι «σοβαρότατες καταγγελίες» του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024