Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ανδρόγυνο έκρυβε σε βράχια επτά κιλά ηρωΐνης - Στην κατοχή του βρέθηκαν 20.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Ανδρόγυνο έκρυβε σε βράχια επτά κιλά ηρωΐνης – Στην κατοχή του βρέθηκαν 20.000 ευρώ

Εντοπίστηκαν στην έρευνα στην οποία προχώρησαν οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψή τους, όταν δεν υπάκουσαν σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ. για έλεγχο

Περισσότερα από επτά κιλά ηρωίνης, κρυμμένη σε βράχια περιοχής της Θεσσαλονίκης, κατέσχεσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, οι οποίοι συνέλαβαν ένα ανδρόγυνο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για απείθεια.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι και μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε το ανδρόγυνο να επιβαίνει σε όχημα, ενώ δεν υπάκουσε σε σήμα των αστυνομικών και προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 19.840 ευρώ και δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνταν στις παράνομες ενέργειες

Αποθήκευαν ναρκωτικά στα βράχια

Στη κατοχή του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης τον οποίο χρησιμοποιούσαν για την αποθήκευση των ναρκωτικών (καβάτζα).

Σε έρευνα των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) που έγινε στο συγκεκριμένο χώρο, βρέθηκαν κρυμμένες μέσα σε βράχους άλλες 16 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 6 κιλών και 679 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν επίσης το χρηματικό ποσό των 1.290 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή της γυναίκας, άλλες 18.550 ευρώ που εντοπίστηκαν μετά από έρευνα στο σπίτι που χρησιμοποιούσαν, καθώς και δύο οχήματα ιδιοκτησίας του άνδρα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024