Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κασσελάκης: Πρώτη νύχτα στο στρατό και το TikTok «φυλάει σκοπιά»

Στέφανος Κασσελάκης: Πρώτη νύχτα στο στρατό και το TikTok «φυλάει σκοπιά»

«Μην ανησυχείτε, έχω συνεργάτες, εγώ είμαι στρατό», καθησυχάζει τους followers του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Πιστός στο ραντεβού του με το TikTok o Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να περνά το πρώτο του βράδυ στο στρατόπεδο, αφού το απόγευμα της Παρασκευής (15/3) παρουσιάστηκε στο κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, ωστόσο δεν αφήνει παραπονεμένους τους followers του.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ανέβασε το πρώτο του βίντεο στην αγαπημένη του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, τηρώντας την υπόσχεσή του ότι θα κρατήσει επαφή me τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω TikTok.

Στο σύντομο κλιπ, το οποίο ξεκινά με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει χιούμορ λέγοντας «πριν απολυθώ -από τον στρατό, όχι απ’ το κόμμα», βλέπουμε την προετοιμασία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν φορέσει τα χακί.

«Μην ανησυχείτε, έχω συνεργάτες, εγώ είμαι στρατό», αναφέρει ο ίδιος στη λεζάντα, καθησυχάζοντας όσους μπορεί να νόμιζαν ότι βγάζει βίντεο μέσα από το στρατόπεδο της Θήβας.

«Να πάρει ζακέτα να μην κρυώνεις»

«Μαμά, έχω φουλ πρόγραμμα, παρουσιάζομαι», απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης στη μητέρα του, που τον καλεί στο τηλέφωνο και εκείνη του λέει ότι θέλει να τον ξεπροβοδίσει ο πατέρας του, ενώ στη συνέχεια του εύχεται καλή θητεία.

«Αυτό είναι για να γυαλίζω τα άρβυλα και να είμαι προβλεπέ και όχι μόνο προβεβλημένος»

«Σου έχει ετοιμάσει και ο μπαμπάς σου μια τσαντούλα, με ρούχα, να πάρεις καμιά ζακέτα, να μην κρυώνεις», συμπληρώνει η ίδια.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τις τσάντες, μετρά τις κάλτσες του στρατού και  δείχνει στην κάμερα το γυαλιστικό για τα άρβυλα.

«Αυτό είναι για να γυαλίζω τα άρβυλα και να είμαι προβλεπέ και όχι μόνο προβεβλημένος», αναφέρει και πάει να πάρει ξυριστικά και χαρτί τουαλέτας για το οποίο μάλιστα απορεί. «Καλά, δεν έχει ο στρατός χαρτί τουαλέτας;», αναρωτιέται.

Επίσης, δείχνει την ταυτότητά του και ζητά από τον κόσμο να κοιμάται ήσυχος τα βράδια. «Οι Ένοπλες Δυνάμεις υπηρετούν τον σκοπό τους και τις τιμούμε. Άρα να κοιμάστε ήσυχοι κάθε βράδυ», καταλήγει.

@skasselakis Μην ανησυχείτε έχω συνεργάτες, εγώ είμαι στρατό! #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024