Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Του 'παν θα βάλεις το χακί - Στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης

Του ‘παν θα βάλεις το χακί – Στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης

Στην πόλη της Βοιωτίας μεταβαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να παρουσιαστεί φαντάρος. Πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Θήβας.

Τη στολή του φαντάρου προβάρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που μεταβαίνει την Παρασκευή (15/03) στη Θήβα για να εκπληρώσει τη στρατιωτική της θητεία. Ο Στέφανος Κασσελάκης πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου θα μιλήσει σε συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη το μεσημέρι (13.00) στην κεντρική πλατεία της πόλης της Βοιωτίας.

Πριν τις 16.00, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παρουσιαστεί για να παραλάβει τη στολή παραλλαγής και τα παρελκόμενα από την αποθήκη ιματισμού.

Όπως κάθε νεοσύλλεκτος, πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου, φρόντισε να κάνει και το απαραίτητο κούρεμα. Ο πρόεδρος ανάρτησε την προετοιμασία λίγα 24ωρα πριν φύγει για στρατό. Πήγε λοιπόν στο κομμωτήριο ώστε να ετοιμαστεί για τη στρατιωτική θητεία του και υπό τους ήχους του τραγουδιού «φίνο φανταράκι» του Γιώργου Ζαμπέτα κουρεύτηκε… ΣΥΡΙΖΑ.

@skasselakis48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Η θητεία του Στέφανου Κασσελάκη θα έχει διάρκεια 20 ημερών και συμπεριλαμβάνει τις βασικές γνώσεις ενός στρατιώτη.

Tο ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Μία μέρα πριν παρουσιαστεί για τη στρατιωτική του θητεία, αποχαιρέτησε τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, ο οποίος αναχώρησε για Νέα Υόρκη.

Πριν φορέσει το χακί ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ευρωεκλογών, στην εκδήλωση «Για μια άλλη Ευρώπη», στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». «Πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν με αδιαφορία ή χαλαρότητα τις ευρωεκλογές», τόνισε στην αρχή της ομιλίας του αφού προηγουμένως πολίτες μίλησαν, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκδήλωση, για το τι σημαίνει για εκείνους Ευρώπη.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024