Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μηνυτήρια αναφορά για την υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Κιλκίς από τον Πέτρο Παππά

Μηνυτήρια αναφορά για την υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Κιλκίς από τον Πέτρο Παππά

Ο αναπληρωτής τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι λαμβάνει καθημερινά καταγγελίες πολιτών «σχετικά με το ότι ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου δε λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα ούτε 7 ημέρες την εβδομάδα»

Μηνυτήρια αναφορά με σκοπό να διερευνηθούν οι ευθύνες της διοίκησης του νοσοκομείου Κιλκίς σχετικά με τη συνεχιζόμενη υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς κατέθεσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πέτρος Παππάς.

«Το ποτήρι ξεχείλισε με την υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Κιλκίς. Σήμερα μετέβην στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς όπου συναντήθηκα με την αρμόδια Εισαγγελέα.  Σκοπός της συνάντησης ήταν η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς με σκοπό να διερευνηθούν οι ευθύνες της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς σχετικά με τη συνεχιζόμενη υπολειτουργία του Αξονικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς», ανέφερε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πέτρος Παππάς.

«Μου αναφέρεται ότι υπάρχουν αργίες κατά τις οποίες δε διενεργούνται καθόλου αξονικές τομογραφίες»

Ο Πέτρος Παππάς στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς

Ακολούθως ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε ότι λαμβάνει καθημερινά αλλεπάλληλες καταγγελίες πολιτών «σχετικά με το ότι ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου δε λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα ούτε 7 ημέρες την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, μου αναφέρεται ότι υπάρχουν αργίες κατά τις οποίες δε διενεργούνται καθόλου αξονικές τομογραφίες αλλά και καθημερινές, κατά τις οποίες ο αξονικός τομογράφος σταματά να λειτουργεί μετά τις 15:00».

Βάσει αυτών, καταλήγει ο Πέτρος Παππάς, και σε συνέχεια επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει για το ίδιο θέμα στη Βουλή, ζήτησε τη διενέργεια έρευνας για την απόδοση ευθυνών, στο βαθμό που η συνεχιζόμενη υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου επιτρέπει την έκθεση των ασθενών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς σε παράνομο κίνδυνο.

Η ανάρτηση του Πέτρου Παππά:

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024