Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιλκίς: Συνταξιούχος δασκάλα δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενίσχυσε το Κέντρο Υγείας του χωριού της

Κιλκίς: Συνταξιούχος δασκάλα δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενίσχυσε το Κέντρο Υγείας του χωριού της

Η κ. Σοφία Προκοπίδου τιμήθηκε για την κοινωνική προσφορά της - «Πρότυπο» την χαρακτήρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Μεγάλη είναι η γενναιοδωρία συνανθώπων μας που δεν διαστάζουν να προσφέρουν τις οικονομίες τους για να ενισχύσουν τα νοσοκομεία της χώρας, με αρκετά περιπτώσεις να καταγράφονται σε διάστημα μόλις λίγων μηνών.

Οι ηλικιωμένοι με δωρεεές στηρίζουν τα νοσοκομεία – Άλλο ένα παράδειγμα που προστίθεται στη λίστα, η κ. Σοφία Προκοπίδου που με τη δωρεά της συνέβαλε στην ενίσχυση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του τόπου της

Πρώτη περίπτωση ήταν όταν μία συνταξιούχος αγρότισσσα δώρισε ένα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, δεύτερη περίπτωση ήταν εκείνη ενός ηλικιωμένου ζευγαρίου που προσέφερε 100.000 ευρώ για την αναβάθμιση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Στη λίστα έρχεται να προστεθεί και μία ακόμη πράξη φιλανθρωπίας: Μία συνταξιούχος δασκάλα προσέφερε ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κιλκίς, εξόπλισε το Κέντρο Υγείας Μεγάλης Βρύσης και ενίσχυσε οικονομικά ανθρώπους από τον τόπο της που είχαν ανάγκη!

Πρότυπο η κ. Σοφία Προκοπίδου – Τιμήθηκε για την κοινωνική της προσφορά

Τη συνταξιούχο δασκάλα, Σοφία Προκοπίδου, τίμησε για την κοινωνική της προσφορά ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς. Όπως είπε στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Παπανικολάου, η κ. Προκοπίδου από τη Μεγάλη Βρύση, πρόσφερε στη μνήμη των προσφύγων γονιών της και του αδελφού της, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κιλκίς. Ακόμη, εξόπλισε το Κέντρο Υγείας Μεγάλης Βρύσης και ενίσχυσε οικονομικά ανθρώπους από τον τόπο της που είχαν ανάγκη.

«Τη σημασία των προτύπων, όπως η κ. Προκοπίδου, για να κάνουμε βήματα μπροστά» επισήμανε στον χαιρετισμό του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης. «Δεν μπορούμε να προχωρούμε ως κοινωνία, όταν αγνοούμε τα πρότυπα που είναι δίπλα μας, την ώρα που έχουμε ανάγκη προτύπων», επισήμανε.

Εξόπλισε ολόκληρο Κέντρο Υγείας, δώρισε ασθενοφόρο και ενίσχυσε οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους της

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η κ. Προκοπίδου τόνισε στον χαιρετισμό της ότι, όταν πέθανε ο αδελφός της, αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμα που είχε στην κατοχή της και να δωρίσει το ασθενοφόρο στη μνήμη του. Πρόσθεσε ότι θα επιδιώξει και πάλι να κάνει μια δωρεά. «Αυτό μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Και από το υστέρημα ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι, αρκεί να θέλουμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας, την πατρίδα μας», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024