Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζευγάρι άλλαξε ριζικά τη ζωή του - Για να γλυτώσει το ενοίκιο μετακόμισε σε ιστιοφόρο

Ζευγάρι άλλαξε ριζικά τη ζωή του – Για να γλυτώσει το ενοίκιο μετακόμισε σε ιστιοφόρο

Το ζευγάρι περιγράφει πώς είναι η ζωή στη θάλασσα.

Ένα νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και να μετακομίσει από τη στεριά στη θάλασσα. Όλα ξεκίνησαν όταν οι οικονομίες τους δεν ήταν αρκετές για να πληρώσουν το ενοίκιο του σπιτιού. Ξόδευαν υπερβολικά χρήματα μόνο και μόνο για να έχουν ένα μέρος να μείνουν.

Η 27χρονη Emma Haley και ο 31χρονος σύντροφός της Andrew Knott από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, εξήγησαν τα προβλήματα που είχαν πριν αλλά και πώς είναι τώρα η ζωή στο ιστιοφόρο. 

«Ξοδεύαμε περισσότερα από όσα θα έπρεπε για το ενοίκιο και είχαμε προβλήματα στο διαμέρισμα που δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε με αυτά που πληρώναμε. Στη συνέχεια μάθαμε ότι η μίσθωση του σπιτιού μας έληγε», είπε η κοπέλα, σύμφωνα με την The Sun.

Η αγγελία στο Facebook

Έτσι, το ζευγάρι σκέφτηκε να αγοράσει ένα σκάφος και βρήκε ένα ιστοφόρο από τυχαία αγγελία που εμφανίστηκε στο Facebook. Έκτοτε, εγκατέλειψαν τη στεριά, αλλά και ορισμένες συνήθειες, στην προσπάθεια να μαζέψουν χρήματα.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσουν

Συγκεκριμένα, δεν κάνουν συχνά μπάνιο, γιατί το καθαρό νερό είναι περιορισμένο και δεν μπορούν να αξιοποιήσουν το θαλασσινό που υπάρχει σε απέραντη ποσότητα. Παράλληλα, περιορίζονται στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και το χρησιμοποιούν μόνο για τα αναγκαία.

Όμως, μπορούν να ταξιδεύουν όπου θέλουν, με τους δύο νέους να μη μετανιώνουν για την επιλογή που έκαναν, ώστε να αποφύγουν το αυξημένο κόστος ζωής.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024