Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έσε: «Τεράστια πρόκληση η ρεβάνς με την Μακάμπι»

Έσε: «Τεράστια πρόκληση η ρεβάνς με την Μακάμπι»

Ο Σαντιάγκο Έσε μίλησε για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Μακάμπι, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι ως μια τεράστια πρόκληση για τους Ερυθρόλευκους.

Ο Σαντιάγκο Έσε εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και έκανε λόγο για μία τεράστια πρόκληση που έχει μπροστά της η ομάδα του.

Ο Αργεντινός άσος των Πειραιωτών τόνισε επίσης ότι ο καλύτερος τρόπος για να βγει μία ομάδα από μία δύσκολη κατάσταση είναι να έχει ένα παιχνίδι άμεσα.

Όσα είπε ο Έσε:

Πρόκειται για μία τεράστια πρόκληση για εσάς ο επαναληπτικός λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα;

«Φυσικά. Πιστευω ότι όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τον Ολυμπιακό αποτελεί μία τεράστια πρόκληση. Ιδιαίτερα όμως για τους παίκτες που θα αγωνιστούν και θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε με βάση μας την υπομονή. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να προσπαθήσουμε να γυρίσουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα».

Με βάση τα όσα έχουμε δει στα τελευταία δύο ματς, ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλή περίοδο. Είστε έτοιμοι ψυχολογικά για να αλλάξει τουλάχιστον η εικόνα σας, ασχέτως αν έρθει η πρόκριση ή όχι;

«Φυσικά. Μετά από τα δύο άσχημα αποτελέσματα, όπως πάντα μιλάμε ως ομάδα, αλλά και οι παίκτες μεταξύ τους. Έχουμε αναγνωρίσει ότι είναι αρνητικό το μεγάλο σε εύρος αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Αν είχαμε παίξει καλύτερα, τότε το αποτέλεσμα δεν θα ήταν τόσο μεγάλο. Ο καλύτερος τρόπος για να βγεις από μία τέτοια κατάσταση, είναι να έχεις ένα παιχνίδι άμεσα και να έχεις την ευκαιρία να ανατρέψεις μία τέτοια κατάσταση».

Επειδή είσαι από το ξεκίνημα της σεζόν στον Ολυμπιακό, πώς εξηγείς τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, τόσο σε επίπεδο εμφανίσεων, όσο και σε επίπεδο αποτελεσμάτων;

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις με λόγια αυτό που συμβαίνει. Ομως ο καλύτερος τρόπος είναι να το βλέπεις στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να θυμίσω ότι πριν από αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα είχαμε ένα σερί καλών παιχνιδιών με καλά αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις. Είναι εύκολο να λέμε ότι όλα καταστράφηκαν σε δύο παιχνίδια. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω στον κόσμο, αλλά σε αυτά τα δύο ματς τόσο η αμυντική μας λειτουργία ως προς το πόσες φορές απειληθήκαμε και οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, δείχνουν μία εικόνα που δεν ήταν τόσο προβληματική. Δεν αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα η εικόνα μας. Ο καλύτερος τρόπος να εξηγήσεις στον κόσμο την κατάσταση είναι να κάνουμε ένα καλό ματς ή μία ανατροπή. Ενα καλό παιχνίδι χρειάζεται από μέρους μας».

Εχεις αγωνιστεί σε 72 παιχνίδια από τον Ιανουάριο του 2023. Αισθάνεσαι αυτή την κούραση;

«Δεν είχα μετρήσει πόσα παιχνίδια είχα παίξει. Δεν το είχα καταλάβει. Αυτό αποτελεί μέρος του επαγγέλματος. Είναι πολλά τα παιχνίδια και προσωπικά μου αρέσει και δεν θέλω να χάνω κανένα. Οταν πρόεκιται να παίξω έναν αγώνα, δεν ασχολούμαι με την κούραση, αλλά με την πνευματική προετοιμασία για να παίξω ένα ματς. Δεν σκέφτομαι καθόλου τη σωματική κατάσταση».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024