Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμηλή πτήση και αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά (0-2)

Χαμηλή πτήση και αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά (0-2)

Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε στους «16» του Indian Wells από τον Γίρι Λεχέτσκα με 2-0 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) σε 77 λεπτά από τον Γίρι Λεχέτσκα στην φάση των «16» του Indian Wells.

Ο Έλληνας τενίστας άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα και έχασε εύκολα από τον Τσέχο που θα παίξει στον πρώτο Masters προημιτελικό της καριέρας του και ο αντίπαλός του θα προκύψει από την αναμέτρηση του Μπεν Σέλτον με τον Γιάνικ Σίνερ.

Ο Στέφανος δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και αποκλείστηκε.

Στο πρώτο σετ ο Λεχέτσκα προηγήθηκε με 5-1 και έφτασε εύκολα στο 1-0 με 6-2 ενώ το δεύτερο σετ ήταν πιο ανταγωνιστικό.  Στο τρίτο game ο Τσέχος έκανε break και πήρε το πάνω χέρι με 3-1 στη συνέχεια, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 6-4.

Ο συμπατριώτης μας έμεινε σε ρηχά νερά και δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στον εξαιρετικό σήμερα Γίρι Λεχέτσκα, ο οποίος ήταν πολύ σταθερός στα χτυπήματά του, ενώ είχε πολύ καλό ποσοστό στο πρώτο σερβίς.

Πάει στο Μαϊάμι

Στοιχεία που του έδωσαν την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Στέφανο να ολοκληρώνει στους «16» την πορεία του στο φετινό Indian Wells και να στρέφει πλέον το βλέμμα του στο τουρνουά του Μαϊάμι που ακολουθεί το επόμενο διάστημα.

Ο Ελληνας τενίστας κρατάει τα θετικά από τις αναμετρήσεις που έδωσε τις προηγούμενες ημέρες και αρχίζει την προετοιμασία του για τα επόμενο τουρνουά.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024