Κρήτη: Στη φυλακή ο 67χρονος λυράρης που βίαζε και εξέδιδε ανήλικο – «Το παιδί μας δικαιώθηκε»
Στον μαστροπό επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 64 μηνών - «Νιώθουμε ανακούφιση που αυτό το κτήνος θα παραμείνει στη φυλακή, αλλά ο δικός μας πόνος δεν γιατρεύεται»
Σε ποινή φυλάκισης 64 μηνών καταδικάστηκε ο 67χρονος λυράρης που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικο αγόρι στην Κρήτη.
Ο 67χρονος μουσικός οδηγήθηκε τη Δευτέρα (12/03) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή φυλάκισης συνολικά 64 μηνών.
Ο λυράρης βρίσκεται προφυλακισμένος εδώ και έναν χρόνο στις φυλακές Τριπόλεως, μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για βιασμό ανήλικου (15χρονου) αγοριού, το οποίο μάλιστα και εξέδιδε.
«Το παιδί μας δικαιώθηκε» – Τι λέει η μητέρα του 15χρονου θύματος
Μετά την απόφαση του δικαστηρίου η μητέρα του 15χρονου θύματος μίλησε στο Live News και εξέφρασε την ανακούφιση του θύματος και της όλης της οικογένειας για την καταδίκη του 67χρονου μαστροπού του παιδιού της. «Να μην περάσουν άλλα παιδιά αυτό που πέρασε το δικό μου παιδί» ευχήθηκε.
Πιο αναλυτικά, ανέφερε τα εξής: «Η χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου είναι μια δικαίωση για εμάς, πάνω από όλα για το παιδί μας και μετά για εμάς. Από την πρώτη στιγμή, απευθυνθήκαμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη, απευθυνθήκαμε στις Αρχές για να τιμωρηθεί αυτό το τέρας με την πιο παραδειγματική τιμωρία. Να μην περάσουν άλλα παιδιά αυτό που πέρασε το δικό μου παιδί. Νιώθουμε ανακούφιση γιατί αυτό το κτήνος θα παραμείνει στη φυλακή, γιατί η αλήθεια έλαμψε και θα λάμψει και πάλι. Ο πόνος ο δικός μας δεν γιατρεύεται. Η οικογένειά μας έχει περάσει πολύ δύσκολες ώρες, όμως θα μείνουμε δυνατοί για να στηρίξουμε το παιδί μας. Προέχει πάντα η δική του γαλήνη».
- Αποκαθίσταται ο φωτισμός στον δρόμο προς τον Προφήτη Ηλία Παλαιοχώρας
- Ρένα Δούρου: Ανάγκη για επανεκκίνηση των συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
- Αλεξάνδρου κι Ελληνίδου στη Μύκονο – Θα παντρευτούν στο νησί των ανέμων;
- Μοντέλο ΑΙ της Wall Street ερμηνεύει τους χρησμούς του προέδρου της FED
- Τραμπ: Μπορεί να βγει από το αδιέξοδο του πολέμου στο Ιράν; Για φαύλο κύκλο και μνήμες Βιετνάμ μιλούν στις ΗΠΑ
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Καταγγελία για «επίθεση Πλακιά με κλωτσιές» κατά του κατηγορούμενου Στουρνάρα
- Θρίλερ στην Κυψέλη: Μυστήριο με τη σορό γυναίκας σε βαλίτσα – Σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή
- Τη νέα εγκατάσταση αφαλάτωσης στην Αμοργό εγκαινίασε ο Κικίλιας: «Ενισχύουμε τις υποδομές των νησιών μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)














































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442