Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον ανακριτή ο λυράρης που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανήλικου στην Κρήτη

Στον ανακριτή ο λυράρης που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανήλικου στην Κρήτη

Πολίτες του Ηρακλείου βρίσκονταν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και στην θέα του 66χρονου λυράρη τον αποδοκίμασαν έντονα.

Φορώντας κουκούλα και μάσκα στο πρόσωπο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12:00 στο Δικαστικό Μέγαρο στο Ηράκλειο Κρήτης, ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναν ανήλικο.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Ο 66χρονος λυράρης που πέρασε στα ενδότερα χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια, κατηγορείται, ότι  βίαζε το ανήλικο θύμα υπό καθεστώς απειλών και τραβούσε φωτογραφίες, τις οποίες στη συνέχεια προωθούσε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες.

Μετά την είσοδό του, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο 66χρονος λυράρης κάθισε σε μία καρέκλα έξω από το γραφείο του ανακριτή, χωρίς να βγάλει τη μάσκα και την κουκούλα. Στα μαύρα, με χειροπέδες στα χέρια έριχνε κλεφτές ματιές τριγύρω του, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσει πού βρίσκονται οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το θέμα.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρία ενώ οι αρχές κάνουν λόγο για αδιάσειστα στοιχεία.

Σύμφωνα με to cretalive, που επικαλείται τον συνήγορος υπεράσπισης του 66χρονου, Διονύση Βέρρας έχει υποβληθεί αίτημα επανεξέτασης του παιδιού παρουσία παιδοψυχολόγου, με καταγραφή από κάμερα, όπως γίνεται στην Αμερική και όπως προβλέπεται πλέον και στη χώρα μας. Όμως επειδή υπάρχει έλλειψη υποδομής, έχει υπάρξει και βούλευμα που ορίζει ότι δεν τίθεται θέμα ακυρότητας των καταθέσεων που λαμβάνονται χωρίς καταγραφή από κάμερα.

Αιτία του αιτήματος, πάντως, φέρεται να είναι κάποιες διαφοροποιήσεις που η πλευρά της υπεράσπισης εντοπίζει ανάμεσα στα λεγόμενα του παιδιού προς τη μητέρα, όταν εκείνη είδε τις φωτογραφίες στο κινητό του, σε σχέση με όσα το παιδί είπε ακολούθως στον παιδοψυχολόγο και την ΕΛ.ΑΣ.

Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια – Αποδοκίμασαν τον λυράρη

Πολίτες του Ηρακλείου βρίσκονταν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και στην θέα του 66χρονου λυράρη τον αποδοκίμασαν έντονα.

Πηγή εικόνας ekriti.gr

Ξεσπούν οι γονείς του παιδιού

Οι γονείς του 15χρονου μίλησαν στο MEGA και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του 66χρονου.

«Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν την στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα – πρώτα το παιδί μας, την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους» λένε οι γονείς του 15χρονου σήμερα αγοριού.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024