Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Είναι αθώος, πρόκειται για πλεκτάνη» - Τι ισχυρίζονται οι συγγενείς του λυράρη που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου

«Είναι αθώος, πρόκειται για πλεκτάνη» – Τι ισχυρίζονται οι συγγενείς του λυράρη που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου

Ξεσπούν οι συγγενείς του 66χρονου λυράρη και διαψεύδουν κάθε κατηγορία εναντίον του

Την πλήρη στήριξή τους εκφράζουν οι συγγενείς του 66χρονου λυράρη από την Κρήτη που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ έχει δηλώσει μέσω του δικηγόρου του πως αρνείται την όποια κατηγορία και πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.

Το ίδιο ισχυρίζεται και το στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Συγγενείς του 66χρονου μιλούν στο Mega και ξεσπούν δηλώνοντας πως ο άνθρωπός τους έχει καταδικαστεί πριν «καλά – καλά κριθεί από τη Δικαιοσύνη».

«Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι»

«Είναι αθώος. Πρόκειται για μια πλεκτάνη, η οποία θα αποκαλυφθεί και θα λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τότε όμως, ο άνθρωπός μας έχει καταδικαστεί πριν καν απολογηθεί. Βρισκόμαστε σε συνεχή πολιορκία. Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι. Τα συνολικά 8 εγγόνια της οικογένειάς μας δεν πηγαίνουν σχολείο. Κρατάμε την 92χρονη μητέρα του μακριά από την τηλεόραση για να μην κλονιστεί η υγεία της» δηλώνει συγγενής του κατηγορούμενου.

Ξεκαθαρίζουν επίσης πως ο ισχυρισμός πως ο 66χρονος είχε 4 κινητά στην κατοχή του είναι ψευδής.

«Είναι όλα ψέματα. Ειπώθηκε ότι είχε 4 κινητά. Ο 66χρονος έχει ένα μόνο κινητό το οποίο το έχει η αστυνομία. Δεν έχει τάμπλετ και ο υπολογιστής του είναι στο σπίτι μου».

Ποινική δίωξη στον γιατρό

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 46χρονου νοσοκομειακού γιατρού, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 15χρονου που κατήγγειλε τον 66χρονο λυράρη για βιασμό και εκπόρνευση, στην Κρήτη.

Μόλις ο διοικητής του νοσοκομείου Ηρακλείου πληροφορήθηκε επισήμως για την εμπλοκή του υγειονομικού στην υπόθεση, τον έθεσε σε αργία για έναν μήνα.

«Χτες, 28 του μήνα, έλαβα έγγραφο από τον εισαγγελέα ότι άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του γιατρού. Άμεσα προχώρησα σε έκδοση της απόφασής μου σε αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού», λέει ο διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του ανηλίκου, ο 46χρονος γιατρός, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έχει συλληφθεί, ήταν μία από τις επαφές του 15χρονου με τον οποίο έκλεισε ραντεβού αλλά δεν προχώρησε σε ερωτική επαφή.

Φύλλο & φτερό το κινητό του 15χρονου

Φύλλο και φτερό έχουν κάνει οι αστυνομικές Αρχές το κινητό τηλέφωνο του 15χρονου αγοριού που κατήγγειλε τον 66χρονο λυράρη της Κρήτης ως βιαστή και προαγωγό του.

Στις συνολικά τέσσερις καταθέσεις που έχει δώσει ο ανήλικος, έχει περιγράψει όλα όσα έζησε με κάθε λεπτομέρεια. Έχει περιγράψει πρόσωπα, μέρη και καταστάσεις, με τις Αρχές να έχουν βρει ήδη τις διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών μέσω των οποίων κλείνονταν τα ραντεβού.

Ο 66χρονος κατηγορούμενος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή και εισαγγελέα την Παρασκευή 30/3.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024