Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκατσίνοβιτς και Ζίβκοβιτς κλήθηκαν στην εθνική Σερβίας (pic)

Γκατσίνοβιτς και Ζίβκοβιτς κλήθηκαν στην εθνική Σερβίας (pic)

Οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς κλήθηκαν στην εθνική ομάδα της Σερβίας για τα φιλικά με Ρωσία (21/3) και Κύπρο (25/3).

Γνωστές έγιναν οι κλήσεις της Εθνικής Σερβίας για τις φιλικές αναμετρήσεις του Μαρτίου, με την ομοσπονδία των Σέρβων να ανακοινώνει τις τελικές επιλογές του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Βαλκάνιων, συμπεριέλαβε στην αποστολή δύο παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ, αν και προέρχεται από τραυματισμό, και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές των Δικεφάλων κλήθηκαν από τον προπονητή της Σερβίας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού ο οποίος αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην προεπιλογή του Στοΐκοβιτς, αλλά και ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος δεν ήταν ούτε στις αρχικές επιλογές του Σέρβου προπονητή.

Η Σερβία, που έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Euro 2024, που θα πραγματοποιηθεί στην Γερμανία το ερχόμενο καλοκαίρι, θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με Ρωσία (21/3) και Κύπρο (25/3), στο κενό των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Δύο παιχνίδια στα οποία θα έχουν τη δυνατότητα οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Άντριγια Ζίβκοβιτς να αποδείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν να βρίσκονται στην τελική φάση του Euro.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024