Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη (14/3) το βράδυ στην Τούμπα την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην ρεβάνς του 2-0 της Κροατίας για την φάση των «16» του Europa Conference League.
Λίγες ημέρες πριν οι Κροάτες μπουν στο αεροπλάνο και «πατήσουν» Θεσσαλονίκη ο τεχνικός των Κροατών, Σεργκέι Γιακίροβιτς αναφέρθηκε στο ματς.
«Πετάμε την Τετάρτη για την Θεσσαλονίκη. Από σήμερα σκεφτόμαστε μόνο τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι θα υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα στην άμυνά μας, γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετικά στην έδρα του. Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ντιναμό ήταν ο πολύπειρος φορ, Μπρούνο Πέτκοβιτς ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του.
Ζίβκοβιτς: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»
Ο ΠΑΟΚ έχασε ματς και πρωτιά από τον Άρη στην Τούμπα και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κάλεσε άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους ενώ τόνισε πως πρέπει να υπάρξει άμεσα αντίδραση.
Όσα είπε ο Ζίβκοβιτς: «Είναι ένα πολύ δύσκολο βράδυ για εμάς. Δεν παίξαμε καλά απέναντι στον Άρη και δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στη ζωή, όπως και στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να γυρίσουμε τον διακόπτη για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα».
Για το παιχνίδι: «Καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά δεν ήμασταν απειλητικοί. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και όλοι μαζί. Να βρούμε την χαμένη αυτοπεποίθηση μας και να κοιτάξουμε μπροστά».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Στα πλέι οφ του Europa με σίγουρη τη League Phase στο Conference ο ΟΦΗ, στον 2ο προκριματικό του Conference κατά 90% ο Παναθηναϊκός - Xωρίς κανένα ενδιαφέρον τα υπόλοιπα ματς στο 5-8.
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό και με ανατροπή στην ανατροπή ο ΟΦΗ νίκησε τον ΠΑΟΚ στην παράταση (3-2) και κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του.
Στις καθυστερήσεις του τελικού ο Μαντί Καμαρά έστρωσε την μπάλα στον Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 2-2. Δείτε το γκολ και τα υπόλοιπα τρία.