Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιορεντίνα – Ρόμα 2-2: «Έσωσε» τον βαθμό στο 95′ στην ματσάρα του «Αρτέμιο Φράνκι»

Φιορεντίνα – Ρόμα 2-2: «Έσωσε» τον βαθμό στο 95′ στην ματσάρα του «Αρτέμιο Φράνκι»

Mατσάρα χωρίς νικητή στο «Αρτέμιο Φράνκι», με την Ρόμα να ισοφαρίζει σε 2-2 στις καθυστερήσεις την Φιορεντίνα, «σώζοντας» τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας

Η Ρόμα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», όμως ισάριθμες φορές είχε την απάντηση, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Serie A, με τον Ντιέγκο Λιορέντε να κάνει το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι «βιόλα» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και το 1-0 από το γκολ του Λούκα Ρανιέρι στο 18′ δεν αντικατόπτριζε την υπεροχή τους στο πρώτο μέρος. Στο 58′ ο Χουσέμ Αουάρ ισοφάρισε σε μία από τις καλές στιγμές των «τζιαλορόσι», όμως η απάντηση ήταν άμεση.

Ο Μαντράγκορα ανέκτησε το προβάδισμα για τους γηπεδούχους στο 69′, οι οποίοι έντεκα λεπτά αργότερα είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς, αλλά ο Μίλε Σβίλαρ απέκρουσε το πέναλτι του Κριστιάνο Μπιράγκι, κρατώντας το άγχος μέχρι τέλους. Η επέμβαση αυτή αποδείχθηκε πολύ σημαντική, αφού ο Γιορέντε ισοφάρισε στο 95′ και κράτησε τους Ρωμαίους σε απόσταση μίας νίκης από την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Οι ενδεκάδες

Φιορεντίνα: Τεράτσιανο, Μπιράγκι, Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι, Καγιόντε, Μποναβεντούρα, Λοπές (90+3’ Αρτούρ), Μαντραγκόρα (90+3’ Μπαράκ), Μπελότι (90+1’ Ενζολά), Γκονθάλεθ (46’ Ικονέ), Σοτίλ (78’ Ντάνκαν)

Ρόμα: Σβίλαρ, Ανχελίνιο (80’ Σπινατσόλα), Γιορέντε, Μαντσίνι (33’ Χούισεν), Εντικά, Παρέδες (80’ Πελεγκρίνι), Κριστάντε, Αουάρ, Ελ Σααραουί (73’ Ζαλέφσκι), Λουκάκου, Ντιμπάλα (73’ Μπαλντάντσι).

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024