Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Ούζο Πλωμάρι κλείνει τα 130 χρόνια και μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες αναμνήσεις της ζωής μας

Το Ούζο Πλωμάρι κλείνει τα 130 χρόνια και μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες αναμνήσεις της ζωής μας

Το ελληνικό απόσταγμα, συνώνυμο του ήλιου, γιόρτασε με φίλους και σε καλεί να γίνεις μέρος της ιστορίας του.

Την προηγούμενη Τρίτη βρεθήκαμε δημοσιογράφοι, φίλοι και η οικογένεια Καλογιάννη του Ούζου Πλωμαρίου σε μία ξεχωριστή γιορτή στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, για να γιορτάσουμε τα 130 χρόνια παρουσίας του στη ζωή μας.

Εκεί, συνοδεία ούζου φυσικά, αρχικά σε μία πολύ ενδιαφέρουσα βερσιόν του κοκτέιλ Bloody Mary με βάση το ούζο, και στη συνέχεια παραδοσιακά με πάγο και ολίγον νερό ακούσαμε από τους ανθρώπους της εταιρείας για την πορεία του στα βάθη του χρόνου, αρχής γενομένης το 1894.

Είδαμε σε μία πολύ ωραία παρουσίαση, μία σύντομη ιστορική αναδρομή της πορείας του αγαπημένου αυτού αποστάγματος, κάνοντας κάθε φορά στάση σε σημαντικούς σταθμούς, θυμηθήκαμε τις διάφορες ετικέτες και μαζί με αυτές κάναμε όλοι ένα flash back στη ζωή μας: στα καλοκαίρια, καθήμενοι στα μπλε τραπεζάκια δίπλα στο κύμα, στις ηλιόλουστες ημέρες σε κάποιο ταβερνάκι της πόλης που τα τσουγκρίζαμε με την παρέα, σε κάθε στιγμή που το άρωμά του μας ταξίδευε στην αρχοντική Λέσβο.

Κάποιοι από εμάς είχαμε την ευκαιρία τον προηγούμενο Σεπτέμβριο να τα ζήσουμε όλα αυτά από κοντά, βλέποντας ιδίοις όμμασι τα αποστακτήρια, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις με το μουσείο επισκεπτών, γνωρίζοντας παράλληλα τους πολύ φιλόξενους ανθρώπους της εταιρείας στο νησί συνώνυμο του ούζου.

Στην εκδήλωση, γνωρίσαμε την οικογένεια πίσω από την ετικέτα, το νέο αίμα που έχει μπει πολύ δυναμικά στην επιχείρηση και απολαύσαμε ένα δείπνο με θαλασσινά, όπως τόσο μοναδικά ταιριάζει με το ελληνικό απόσταγμα.

O ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας «Ποτοποιίας Πλωμαρίου – Ισίδωρος Αρβανίτης» Νίκος Καλογιάννης

Επιπλέον, συμμετείχαμε σε ένα ιδιαίτερο challenge: στη δημιουργία του τοίχου των Πλωμαρίσιων αναμνήσεων, με αφορμή τον εορτασμό των 130 χρόνων που στήθηκε στην αίθουσα του event, δίνοντας την ευκαιρία σε εμάς να είμαστε οι πρώτοι που θα «pin-άρουν» τη φωτογραφία τους. Οι πρώτοι, γιατί έπεται συνέχεια. Ο στόχος αυτής της ενέργειας είναι ο τοίχος να γεμίσει με τις ηλιόλουστες αναμνήσεις των καταναλωτών που όλα αυτά τα χρόνια απολαμβάνουν με τις παρέες τους μοναδικές στιγμές και γεύσεις του δροσερού Ούζου Πλωμαρίου. Οπότε stay tuned γιατί σας περιμένουν δώρα!

Ο τοίχος των Πλωμαρίσιων αναμνήσεων

Όσο για το Ούζο Πλωμάρι, οι υπεύθυνοι δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν το ταξίδι της αυθεντικής απόλαυσης, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην τήρηση των παραδόσεων και την ποιότητα των συστατικών του, στο πλαίσιο μίας συνεχούς και βιώσιμης ανάπτυξης, όπως άλλωστε απαιτούν οι καιροί.

Ο Ισίδωρος Αρβανίτης θα ήταν πολύ περήφανος για την πορεία του οράματός του και του γεγονότος ότι οι επόμενες γενιές της εταιρείας σεβάστηκαν τη «μυστική» συνταγή που υπάρχει από το πρώτο μπουκάλι και που συνεχίζεται το ίδιο απολαυστικό μέχρι σήμερα. Απόδειξη αυτού, η τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό, με τους προορισμούς να αυξάνονται με τα χρόνια και τις διακρίσεις να ακολουθούν η μία την άλλη.

Εμείς τους ευχόμαστε, να μην αλλάξουν ποτέ τη μοναδική και αυθεντική του γεύση, ταξιδεύοντας με επιτυχία στα επόμενα 130 χρόνια τους. Χρόνια πολλά και καλά Ούζο Πλωμάρι!

Όπως κάθε γένεθλια, έτσι και αυτά είχαν την τούρτα τους για τα 130 χρόνια.

#plomarimemories #130yearsplomari

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024