Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καρδίτσα – Παναθηναϊκός 64-87: Πέρασε από την έδρα της Καρδίτσας και βλέπει Ολυμπιακό

Καρδίτσα – Παναθηναϊκός 64-87: Πέρασε από την έδρα της Καρδίτσας και βλέπει Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι στη δεύτερη περίοδο, επιβλήθηκε της Καρδίτσας με σκορ 87-64 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η Καρδίτσα «άντεξε» για μία περίοδο απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους από εκείνο το σημείο να κάνει ό,τι θέλει στο παρκέ και να παίρνει τη νίκη με σκορ 87-64, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League, με το σύνολο του Εργκίν Αταμάν να στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Euroleague.

Το «τριφύλλι» από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα είχε τον Ματίας Λεσόρ να κάνει μεγάλο παιχνίδι και να δίνει στην ομάδα του διψήφιο προβάδισμα στο ημίχρονο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν σωστή διαχείριση του ματς παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα.

Στην πρώτη περίοδο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να επιβληθεί στην άλλη με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια καθώς η Καρδίτσα έδειχνε να κοιτά στα… μάτια τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι ανταγωνιστικοί όντας μπροστά με 26-25. Από εκείνο το σημείο όμως ο Ματίας Λεσόρ ανέλαβε δράση και με συνεχόμενα καλάθια βρέθηκε στο +3 με το 34-31. Οι Πράσινοι δεν σταμάτησαν εκεί και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο στο +10 για πρώτη φορά με το 42-32.

Η τρίτη περίοδος είχε έναν… Παναθηναϊκό μονόλογο με τους Πράσινου να κάνουν ό,τι θέλουν και την Καρδίτσα να δυσκολεύεται αρκετά να βρει τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Αταμάν έκαναν διαχείριση δυνάμεων, δεν απειλήθηκαν ποτέ αφού η διαφορά δεν έπεσε κάτω από τους δέκα και έτσι έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 32-42, 48-65, 64-87

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024