Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Συγκεκριμένα, ο ίδιος θα παρουσιαστεί στον Στρατό στις 15 Μαρτίου, όπως φέρεται να ανακοίνωσε στα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Σπάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης
Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να το ανακοίνωσε σε σύσκεψη εργασίας στην οποία συμμετείχαν τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Ο κ. Κασσελάκης θα καταταγεί στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Σπάρτης και θα κάνει θητεία 20 ημερών. Επειδή ζούσε για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, δεν προβλεπόταν να υπηρετήσει όταν επέστρεψε στην Ελλάδα. Έκτοτε έχουν περάσει 6 μήνες και πλέον, βάσει νόμου, οφείλει να υπηρετήσει για λίγες ημέρες.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!