Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαλτσερόφσκι: «Επικίνδυνη ομάδα η Βιλερμπάν, είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

Μπαλτσερόφσκι: «Επικίνδυνη ομάδα η Βιλερμπάν, είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

Ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν, αλλά και για τη δική του κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για την Euroleague και ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι μίλησε για την εν λόγω αναμέτρηση.

Ο Πολωνός σέντερ τόνισε πως οι Γάλλοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα, ενώ όσον αφορά τη δική του κατάσταση επισήμανε ότι είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην έχουμε προβλήματα. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι και θα πάμε βήμα-βήμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Όπως είπε ο κόουτς η Βιλερμπάν έρχεται στο ΟΑΚΑ χωρίς να έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που την κάνει πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην έχουμε προβλήματα».

Για τη δική του κατάσταση: «Είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Όπως μου ζητήσει ο προπονητής. Και να κάνω ότι μου πει».

Για το αν στα αποδυτήρια σκέφτονται το ματς της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό: «Δουλεύουμε όλη τη σεζόν για να είμαστε εδώ που είμαστε. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι και θα πάμε βήμα-βήμα».

Ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια και έχει μέσο όρο 3.6 πόντους, με 68.8% στα δίποντα και 69.2% στις βολές, όπως επίσης 1.6 ριμπάουντ και 4.4 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024