Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χρηματοδότηση ύψους 23.000.000€ για έργα στις περιοχές της Θεσσαλιώτιδας Δομοκού και της βόρειας Εύβοιας

Χρηματοδότηση ύψους 23.000.000€ για έργα στις περιοχές της Θεσσαλιώτιδας Δομοκού και της βόρειας Εύβοιας

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός προχώρησε στον απολογισμό πεπραγμένων.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 06 Μαρτίου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το πρώτο δίμηνο του 2024. Αυτό που ξεχώρισε είναι η είδηση που μετέφερε ο Περιφερειάρχης ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση έργων αποκατάστασης στις περιοχές της Θεσσαλιώτιδας Δομοκού και της βόρειας Εύβοιας.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε δια ζώσης, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Λ. Καλυβίων 2, 3ος όροφος – Λαμία), αλλά και μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι οι δημοσιογράφοι ή εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Νέα έργα αποκατάστασης

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός γνωστοποίησε τη συστηματική συνεργασία που είχε το τελευταίο δίμηνο η Περιφερειακή Αρχή με τον αρμόδιο Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, τον οποίο και ευχαρίστησε διότι:

  • Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση έργων αποκατάστασης στις περιοχές της Θεσσαλιώτιδας Δομοκού και της βόρειας Εύβοιας, συνολικού ύψους 23.000.000 ευρώ. Μέρος αυτών, συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, ξεκίνησε την προηγούμενη περίοδο να υλοποιείται.
  • Επιλύθηκαν ζητήματα αποζημιώσεων πληγέντων από φυσικές καταστροφές, με στόχο τη μέγιστη δυνατή κάλυψη των αιτημάτων. Ήδη επανεκκινήθηκε και προχωρά η καταβολή αποζημιώσεων.

Ακολούθως, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός προχώρησε στον απολογισμό πεπραγμένων και απάντησε στις ερωτήσεις δημοσιογράφων και επεσήμανε ότι θα επαναλαμβάνεται τακτικά αυτή η διαδικασία απολογισμού και επικοινωνίας με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024