Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιορτές για το έθιμο της Τσικνοπέμπτης στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά

Γιορτές για το έθιμο της Τσικνοπέμπτης στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όταν μάς δίνεται η ευκαιρία να βρισκόμαστε στα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μώραλης.

Οι καθιερωμένες γιορτές για την Τσικνοπέμπτη πραγματοποιήθηκαν, για ακόμα μια χρονιά, από τον Δήμο Πειραιά στα 7 Σχολεία Ειδικής Αγωγής της πόλης, στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά, οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί.

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Πειραιά, το 2ο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άνοιξη και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πειραιά, μαζί με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Χρήστο Μακρή και Δέσποινα Αρβανίτου αντίστοιχα, καθώς και τον ειδικό σύμβουλο σε θέματα Παιδείας Γεράσιμο Αγγελετάκη.

Ο κ. Μώραλης συνομίλησε με τους Διευθυντές για διάφορα θέματα των σχολείων και βρέθηκε με τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων, τα οποία διασκέδασαν και έζησαν όμορφες στιγμές στις εκδηλώσεις του Δήμου.

«Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους»

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Όπως κάθε χρόνο, γιορτάσαμε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης στα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας, τσικνίσαμε και διασκεδάσαμε μαζί με τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους. Η σχέση που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία δέκα χρόνια είναι στενή, είμαστε δίπλα τους, στα ζητήματα που αφορούν τα σχολεία τους και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όταν μάς δίνεται η ευκαιρία να βρισκόμαστε στα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας, κοντά στους μαθητές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό. Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους, όπως το πράττουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Χρόνια πολλά σε όλους! Καλή Αποκριά»!

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024