Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όλα για τη Ζωή μας vita»: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

«Όλα για τη Ζωή μας vita»: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» στο MEGA με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη συνεχίζει να μας προτείνει τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Αυτό το Σαββατοκύριακο μιλάμε για τον διαχρονικά ισχυρό θεσμό της οικογένειας αλλά και για το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τις τοξικές εργασιακές σχέσεις.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 08:50

Συζητάμε για τον θεσμό της οικογένειας, που παραμένει «αποκούμπι» για πολλούς από εμάς. Οι εποχές αλλάζουν, οι ανάγκες μεταβάλλονται, τα δικαιώματα γίνονται πιο ισχυρά και αναγνωρίζονται, με τον θεσμό της οικογένειας να ακολουθεί αυτήν την εξέλιξη. Ειδικοί εξηγούν ποια είναι τα ισχυρά θεμέλια κάθε μορφής οικογένειας, που είναι και η ουσία για την ύπαρξή της. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Φαίδρα Δρούκα, η οποία μέσα από τα βιώματά της καταθέτει την άποψη της για τον θεσμό, όπως αυτός εξελίσσεται στο πέρασμα των ετών.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για την ψηφιακή αποτοξίνωση, δηλαδή την αποτοξίνωσή μας από τα ψηφιακά μέσα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και παρακολουθούμε ένα βίντεο για την γυναικεία αλωπεκία.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 08:50

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» ασχολείται με τις εργασιακές σχέσεις, όπως αυτές διαμορφώθηκαν τα τελευταία χρόνια εν μέσω κρίσεων. Πόσο και πώς επηρεάζουν την ψυχική και σωματική μας υγεία το τοξικό περιβάλλον και οι κακοί συνάδελφοι; Πώς αντιμετωπίζονται ο εργασιακός εκφοβισμός και ο ανταγωνισμός στη δουλειά; Επιστήμονες εξηγούν πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο Πάνος Δημάκης, το γνωστό «Γεράκι» του τηλεπαιχνιδιού του Mega «The Chase», ο οποίος ανακαλεί τοξικές συμπεριφορές που έχει συναντήσει στους χώρους όπου έχει δουλέψει.

Ο Πάνος Δημάκης

Ακόμη, μιλάμε για το σύνδρομο όρασης υπολογιστή και όσα προκαλεί η πολύωρη χρήση των ψηφιακών μέσων και παρακολουθούμε ένα βίντεο για το πώς μπορούμε να διατηρήσουμε καθαρό το κρεβάτι και το στρώμα που κοιμόμαστε.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024