Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όλα για τη ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη - Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

«Όλα για τη ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη – Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» αυτό το Σαββατοκύριακο εξετάζει τις επιπτώσεις της διαταραχής των ορμονών σε άνδρες και γυναίκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γενιές του διαδικτύου.

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αυτό το Σαββατοκύριακο εξετάζει τις επιπτώσεις της διαταραχής των ορμονών σε άνδρες και γυναίκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γενιές του διαδικτύου.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 08:50 στο MEGΑ η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ρίχνει φως στα σοβαρά σωματικά και ψυχικά νοσήματα που προκαλεί η διαταραχή των ορμονών σε άνδρες και γυναίκες.

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν καταρρέει; Ενδοκρινολόγοι μιλούν για το «οικοδόμημα» των ορμονών και ψυχολόγοι εξηγούν με ποιον μηχανισμό οι ορμόνες επηρεάζουν την συμπεριφορά και τον ψυχισμό μας.

Η ηθοποιός Κωνσταντία Χριστοφορίδου, καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, μιλά για όλες τις φάσεις στις οποίες διαταράσσονται οι ορμόνες των γυναικών και έχει βιώσει και η ίδια.

Ακόμη, ειδικοί μιλούν για την αυξητική ορμόνη που αφορά στα παιδιά ενώ ψυχολόγοι εξηγούν σε βίντεο, τι μπορεί να δείχνει για τον χαρακτήρα και τον ψυχισμό μας η υπερπροβολή του σώματος στα social media.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» συζητάμε για τις γενιές του διαδικτύου, τα άγχη και τις δυσκολίες τους να προσαρμοστούν στην πραγματική ζωή.

Πώς επηρεάζει τον τρόπο σκέψης και τη λειτουργία του εγκεφάλου των παιδιών ο ψηφιακός κόσμος;

Ο Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας Γιώργος Χρούσος εξηγεί στην εκπομπή πως πέρα από τις θεωρητικές συζητήσεις υπάρχουν πλέον και μελέτες που το επιβεβαιώνουν.

Πότε χρειάζομαι ψυχολόγο ή ψυχίατρο

Η ραδιοφωνική παραγωγός Ελίνα Παπίλα, μητέρα τριών παιδιών, καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, μοιράζεται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της και μιλά για τις διαφορές που έχει διαπιστώσει μεταξύ νεότερων και παλαιότερων γενεών.

Επίσης, στην εκπομπή οι ειδικοί επιχειρούν να απαντήσουν στο ερώτημα «πότε χρειάζομαι ψυχολόγο ή ψυχίατρο» και δίνουν τις δικές τους προτάσεις για υπερ-πρωινά γεύματα, με στόχο την ενίσχυση του οργανισμού με όσα χρειάζεται στο ξεκίνημα της μέρας.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδιό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50
#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024