Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: Το «ευχαριστώ» στα πιο σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ του κόσμου

Κέιτ Μίντλετον: Το «ευχαριστώ» στα πιο σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ του κόσμου

Κι όμως, ακόμα και τα πιο χυδαία μέσα «ενημέρωσης» του βρετανικού Τύπου έδειξαν ανθρωπιά και σεβάστηκαν την επιθυμία της βασιλικής οικογένειας

Κι όμως, ακόμα και τα πιο χυδαία μέσα «ενημέρωσης» της Βρετανίας, τα πιο σκανδαλοθηρικά του κόσμου, έδειξαν ανθρωπιά αυτή τη φορά. Άφησαν την Κέιτ Μίντλετον ήσυχη να αναρρώσει.

Μολονότι, λοιπόν, οι παπαράτσι τους, κορυφαία όρνεα του είδους στον πλανήτη, τσάκωσαν την πριγκίπισσα της Ουαλία με τρομακτικά πρησμένο πρόσωπο κι απαθανάτισαν τη στιγμή, οι φωτογραφίες τους δεν δημοσιεύτηκαν από κανέναν και πουθενά.

Βρέθηκε «παλμός» στα πιο σκανδαλοθηρικά του κόσμου – Σεβάστηκαν την Κέιτ Μίντλετον

«Αυτή τη φορά, ο βρετανικός Τύπος αξίζει το χειροκρότημα», φέρεται να δήλωσε πηγή μέσα από το Παλάτι, με τη βασιλική οικογένεια να λέγεται πως είναι ικανοποιημένη από τον πρωτόγνωρο σεβασμό που έδειξαν αυτή τη φορά τα διαβόητα αρπαχτικά των κλικ και των πωλήσεων της χώρας.

Για την πρωτοφανή αυτή κίνηση μίλησαν και θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον. «Είναι παρήγορο να ξέρουμε ότι κάπου υπάρχει ακεραιότητα», σχολίασε κάποιος ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ που σεβαστήκατε την ιδιωτική της ζωή!».

Η Κέιτ Μίντλετον θα παραστεί σε παρέλαση

Το πρωί της Τρίτης (5/3) το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως η Κέιτ Μίντλετον θα παραστεί στην στρατιωτική παρέλαση Trooping the Colour για τα γενέθλια του μονάρχη, στις 8 Ιουνίου.

Ο βρετανικός Τύπος αντέδρασε αφού αρμόδιο να ανακοινώνει τις επίσημες εμφανίσεις του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι μόνο το παλάτι του Κένσινγκτον. Παράλληλα, σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο εξέφραζαν ανησυχία για την υγεία της πριγκίπισσας αφού η επάνοδος στις επίσημες υποχρεώσεις μετατέθηκε για τον Ιούνιο.

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024