Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι σταρ του Χόλιγουντ που χόρεψαν πολλές φορές τον χορό του Ησαΐα

Οι σταρ του Χόλιγουντ που χόρεψαν πολλές φορές τον χορό του Ησαΐα

Αστέρες που ανέβηκαν ξανά και ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έρωτες, απιστίες, ειδύλλια και χωρισμοί… Ο κόσμος του Χόλιγουντ τα έχει όλα. Υπάρχουν οι «ήσυχοι» σταρ που δεν προκαλούν με την προσωπική τους ζωή και κάποιοι άλλοι όμως που προσπαθούν να βρουν τον έρωτα. Μπορεί να απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο, αλλά όχι με τον ίδιο σύζυγο και παντρεύονται ξανά και ξανά.

Από τη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ έως τον 21ο αιώνα, υπάρχουν πολλοί διάσημοι σταρ που δεν έχουν αφήσει τους προηγούμενους χωρισμούς τους να καταστρέψουν την πίστη τους για την συντροφικότητα. Αναζητούν την αφοσίωση και ανεβαίνουν πολλές φορές τα σκαλιά της εκκλησίας μέχρι να βρουν το ταίρι που τους ταιριάζει.

Οι σταρ του Χόλιγουντ που έχουν κάνει ρεκόρ γάμων

Ελίζαμπεθ Τέιλορ – 8 γάμοι

Οποιαδήποτε λίστα με celebrities που έχουν παντρευτεί τις περισσότερες φορές πρέπει να ξεκινάει με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Η θρυλική ηθοποιός παντρεύτηκε οκτώ φορές με επτά διαφορετικούς συζύγους: τον κληρονόμο του ξενοδοχείου Conrad Hilton Jr., τον ηθοποιό Michael Wilding, τον παραγωγό Mike Todd, τον ηθοποιό και τραγουδιστή Eddie Fisher, τον ηθοποιό Burton, τον πολιτικό John Warner και τον εργάτη οικοδομών Larry Fortensky.

Η προσωπική ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ είναι από τις παραμυθένιες στην ιστορία του Χόλιγουντ. 

Ο πιο διάσημος από όλους τους γάμους της δύο φορές βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού ήταν εκείνος με την Μπάρτον, με τον οποίο, μάλιστα, παντρεύτηκε δύο φορές. Την πρώτη φορά από το 1964 έως το 1974, χώρισαν και μετά παντρεύτηκαν ξανά από το 1975 έως το 1976. Η Τέιλορ είχε τέσσερα παιδιά: δύο γιους με τον Wilding, μια κόρη με τον Todd και μια άλλη κόρη με τον Μπάρτον.

Λάνα Τάρνερ – 8 γάμοι 

Η πιο επικίνδυνη, ίσως η πιο άτυχη ξανθιά ντίβα του Χόλυγουντ η Λάνα Τάρνερ συνέδεσε την ζωή της με μία τραγωδία: η 14χρονη κόρη της σκότωσε με μαχαίρι τον εραστή της μπροστά στα μάτια της! Μοιραία γυναίκα, λάτρευε το ανδρικό φύλο και το τίμησε με 8 γάμους. Ήταν πανέμορφη, θηλυκή και σέξι, με σαγηνευτικό μυστηριώδες χαμόγελο και ατέλειωτα θύματα στο πέρασμά της.

Η θρυλική ηθοποιός παντρεύτηκε οκτώ φορές στη ζωή της. Η αρχή έγινε το 1940 με τον αρχηγό συγκροτήματος Άρτι Σο, αλλά η ταραχώδης συμβίωση κράτησε μόνο τέσσερις μήνες. Δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τζόζεφ Στέφεν Κρέιν, αλλά τον χώρισε το 1943 όταν ανακάλυψε ότι το προηγούμενο διαζύγιό του δεν είχε ακόμη οριστικοποιηθεί. Τελικά ξαναπαντρεύτηκαν την ίδια χρονιά, αλλά χώρισαν οριστικά το 1944. Ακολούθησαν ο κοσμικός Χένρι Τζ. Τόπινγκ, ο ηθοποιός Λεξ Μπάρκερ, ο κτηματίας Φρεντ Μέι, ο παραγωγός Ρόμπερτ Ίτον και τέλος ο performer σε κλαμπ Ρόναλτν Ντάντε. Συνολικά είχε επτά συζύγους και οκτώ διαζύγια ενώ όπως η ίδια είχε αναφέρει «ο στόχος μου ήταν να αποκτήσω ένα σύζυγο και επτά παιδιά, αλλά τελικά συνέβη το αντίθετο».

Ρίτα Χέιγουορθ – 5 γάμοι 

Η γυναίκα μύθος, κάτι σαν την μούσα εξωπραγματικής ομορφιάς και φινέτσας. Ποιος δεν θυμάται την εκρηκτική ηθοποιό με το μαύρο εφαρμοστό σατέν στράπλες φόρεμα να βγάζει ντροπαλά τα μακριά μαύρα γάντια της ενώ τραγούδησε το «Put the Blame on Mame». Έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στις αρχές της δεκαετίας του ’30 με το όνομα Ρίτα Κανσίνο, το οποίο αποφάσισε να αλλάξει σε Ρίτα Χέιγουορθ, για να προσελκύσει μεγαλύτερη ποικιλία ρόλων. Μαζί με το όνομά της η Χέιγουορθ άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της από καστανά σε κόκκινα. Γύρισε 61 ταινίες σε χρονικό διάστημα 37 χρόνων αλλά εκείνη με την οποία το όνομα της είναι συνδεδεμένο σε μεγαλύτερο βαθμό είναι η Τζίλντα. Παντρεύτηκε πέντε φορές, αρχίζοντας από τα 18 της χρόνια και πρώτος στα σκαλιά της εκκλησίας το 1937 ο επιχειρηματίας Έντουαρντ Τζάντσον, τον οποίο παντρεύτηκε το 1937 για λόγους συμφερόντων και από τον οποίο χώρισε το 1942. Το 1943 συνάντησε τον Όρσον Γουέλς και τον ερωτεύτηκε. Οι δυο τους παντρεύτηκαν την ίδια χρονιά και ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη τη Ρεβέκκα. Ο γάμος τους διήρκεσε 5 χρόνια. Το 1949 είχε σειρά ο πρίγκιπας Αλί Χαν και δύο χρόνια μετά η 35αρα πλέον Ρίτα χωρίζει ξανά.

Μετά από 5 καταστροφικούς γάμους, αλκοολική και εντελώς ανίσχυρη, η νόσος του Αλτσχάιμερ έβαλε ένα θλιβερό τέλος στη ζωή της.

Ο Αργεντίνος τραγουδιστής Ντικ Χέιμς ήταν ο επόμενος σύζυγός της με τον οποίο χώρισε και πάλι για να παντρευτεί, για τελευταία φορά, το 1958 με τον παραγωγό ταινιών Τζέιμς Χιλ. Ο γάμος αυτός έληξε τρία χρόνια μετά. Η Ρίτα Χέιγουορθ είπε κάποτε: «Αυτό που με εντυπωσιάζει δεν είναι οι γάμοι που αποτυγχάνουν, αλλά οι γάμοι που πετυχαίνουν.»

Λάρι Κινγκ – 8 γάμοι

Ο Λάρι Κινγκ παντρεύτηκε οκτώ φορές με επτά διαφορετικές γυναίκες. Όταν πέθανε τον Ιανουάριο του 2021, ήταν ακόμα παντρεμένος με την τελευταία του σύζυγο, την ηθοποιό Shawn Southwick, αν και επί της ουσίας είχαν χωρίσει. Οι προηγούμενες σύζυγοί του ήταν η αγαπημένη του στο γυμνάσιο Freda Miller, η Annette Kaye, το πρώην κουνελάκι του Playboy Alene Akins, η Mickey Sutphin, η βοηθός παραγωγής Sharon Lepore και η επιχειρηματίας Julie Alexander. Η Άκινς και ο Κινγκ παντρεύτηκαν δύο φορές -από το 1961 έως το 1963 και στη συνέχεια ξανά από το 1967 έως το 1972, μετά τον γάμο του με την Σάτφιν. Από τους γάμους του, ο Κινγκ απέκτησε συνολικά πέντε παιδιά.

Από τους γάμους του, ο Κινγκ απέκτησε συνολικά πέντε παιδιά.

Ακόμη, στη λίστα με τους σταρ που δε χορταίνουν το στεφάνι είναι:

Μίκι Ρούνεϊ: Παντρεύτηκε 8 φορές

Τόνι Κέρτις: Παντρεύτηκε 6 φορές

Ζα Ζα Γκαμπόρ: Παντρεύτηκε 9 φορές

Κλαρκ Γκέιμπλ: Παντρεύτηκε 5 φορές

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024