Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διάσημοι που είπαν «όχι» στα εκατομμύρια και απέρριψαν προτάσεις

Διάσημοι που είπαν «όχι» στα εκατομμύρια και απέρριψαν προτάσεις

Έριξαν «άκυρο» σε πολλά εκατομμύρια δολάρια για προτάσεις που δεν τους κάλυπταν.

Δεν είναι μυστικό ότι οι διάσημοι του εξωτερικού κερδίζουν πολλά χρήματα. Όμως για κάποιους τα λεφτά δεν είναι το παν. Πολλοί καλλιτέχνες έχουν απορρίψει μεγάλα ποσά, γιατί δεν τα έχουν ως προτεραιότητα ή έστω δεν προέβλεψαν πως θα είναι πολλά.

Από την άλλη βέβαια, μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι όλες αυτές οι διασημότητες είναι άνθρωποι, κάνουν λάθη και ότι χάνουν ευκαιρίες να κερδίσουν ακόμη περισσότερα χρήματα. Ωστόσο είναι καλό να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να συγκεντρωνόμαστε αποκλειστικά σε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε. Έτσι θα καταλάβουμε πώς τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.

Στη λίστα που ακολουθεί βρήκαμε διασημότητες που ενώ είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό ακόμα περισσότερο, δεν το έκαναν.

Lady Gaga

Την κάλεσαν να εμφανιστεί στο Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος το οποίο της πρόσφερε 1 εκατομμύριο δολάρια. Η Lady Gaga, γνωστή για τις «φιλελεύθερες» απόψεις της, απέρριψε την πρόταση. Τελικά, τραγούδησε στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Beatles

Τη δεκαετία του 1970, πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να επανενώσουν του Beatles έστω και για μια εμφάνιση. Η μεγαλύτερη πρόταση έγινε το 1976, όταν ο Bill Sargent τους έδινε 50 εκατομμύρια δολάρια.

Η ιστορία δεν τελείωσε εκεί. Ο Ringo Star δήλωσε το 2020 πως ο λόγος που είπαν όχι στην πρόταση ήταν πως το show θα άνοιγε ένας άνδρας που θα πάλευε με έναν καρχαρία. «Αποφασίσαμε να μην το κάνουμε επειδή το εναρκτήριο νούμερο ήταν ένας άνδρας που δάγκωνε έναν καρχαρία. Οπότε είπα όχι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Κρίστιαν Μπέιλ

Η τριλογία του Dark Knight ήταν πολύ επιτυχημένη και η Warner Bros κέρδισε 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office από τις τρεις ταινίες. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Μπάτμαν έβγαλε περίπου 54 εκατομμύρια δολάρια και στο τέλος της τρίτης ταινίας, του προτάθηκε ξανά ο ρόλος για να συνεχίσει με μία ακόμα, αλλά αρνήθηκε. Για να τον πείσουν, του έκαναν μια πρόταση 50 εκατομμυρίων, όσα κέρδισε δηλαδή από την τριλογία. Η απάντησή του ήταν και πάλι αρνητική.

Chapelle’s Show

Ένα από τα πιο επιτυχημένα stand up comedy show της αμερικανικής τηλεόρασης ήταν το show του Dave Chapelle. To Chapelle’s Show είχε τεράστια επιτυχία και μάλιστα το 2005 ο Dave Chapelle ανανέωσε για δυο χρόνια έναντι 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο μετά από ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική άλλαξε γνώμη και εγκατέλειψε και το show αλλά και αυτό το μεγάλο ποσό.

Ο Chapelle εξαφανίστηκε για τουλάχιστον μια δεκαετία και όταν επέστρεψε έδωσε μια μαζεμένη απάντηση για την απόφασή του. Είχε ανησυχίες ότι το στούντιο παρέμβαινε στην δουλειά του αλλά και για το πως το κοινό του αντιλαμβανόταν το υλικό.

ZZ Top

​Δύο μέλη του γκρουπ, ο Billy Gibbons και ο Dusty Hill, αποφάσισαν να αλλάξουν την εικόνα τους τη δεκαετία του 1970, αφήνοντας μακριά γένια, κάτι που έγινε και το κύριο χαρακτηριστικό τους. Τα μακριά γένια τους έγιναν τόσο γνωστά, που η εταιρεία ξυραφιών Gillette πρόσφερε και στους δυο 1 εκατομμύριο δολάρια για να τα ξυρίσουν σε μια διαφήμιση. Τα δύο μέλη του γκρουπ αρνήθηκαν αμέσως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZZ Top (@zztop)

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024