Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μαντόνα έφτασε κοντά στον θάνατο - Τι αποκαλύπτει

Η Μαντόνα έφτασε κοντά στον θάνατο – Τι αποκαλύπτει

Η Μαντόνα μίλησε στους θαυμαστές της για την περιπέτεια με την υγεία της που οδήγησε τους γιατρούς να τη θέσουν σε τεχνητό κώμα.

Η Μαντόνα ανοίχτηκε για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, με αποτέλεσμα οι γιατροί να τη θέσουν σε τεχνητό κώμα το περασμένο καλοκαίρι.

«Ήταν παράξενο να μην αισθάνομαι τελικά ότι έχω τον έλεγχο» ανέφερε η Μαντόνα κατά τη διάρκεια συναυλίας της στην Καλιφόρνια.

«Έχω πέσει από πολλά άλογα και έχω σπάσει πολλά κόκαλα. Έχω ένα ισχίο από τιτάνιο. Θέλω να πω, η λίστα συνεχίζεται, αλλά τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει» υπογράμμισε η βραβευμένη με Grammy Μαντόνα.

Είμαι σίγουρη ότι ο Θεός μου έλεγε ‘θέλεις να έρθεις μαζί μας; Θέλεις να έρθεις μαζί μου; Και είπα ‘όχι, όχι, όχι!’

Ήταν το περασμένο καλοκαίρι που η ζωή της Μαντόνα ανατράπηκε όταν εμφάνισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Ο φόβος για την υγεία της οδήγησε την τραγουδίστρια να τεθεί σε τεχνητό κώμα και να παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για αρκετές ημέρες.

«Αυτό το καλοκαίρι είχα μια έκπληξη. Μια εμπειρία κοντά στον θάνατο. Δεν αστειεύομαι. Ήταν αρκετά τρομακτικό. Προφανώς, δεν ήξερα για τέσσερις ημέρες γιατί ήμουν σε τεχνητό κώμα. Αλλά όταν ξύπνησα, η πρώτη λέξη που είχα ήταν ‘όχι’. Τέλος πάντων, αυτό μου λέει ο βοηθός μου» ανέφερε στην τελευταία της εμφάνιση η Μαντόνα.

«Είμαι σίγουρη ότι ο Θεός μου έλεγε ‘θέλεις να έρθεις μαζί μας; Θέλεις να έρθεις μαζί μου; Και είπα ‘όχι, όχι, όχι!’» ανέφερε η Μαντόνα.

Στη διάρκεια της συναυλίας της, η Μαντόνα ευχαρίστησε τον γιατρό Dr. David Agus -που ήταν στο κοινό- για τη φροντίδα του καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής της.

«Έχει ανεχτεί τόσα διασκεδαστικά τηλεφωνήματα από εμένα» αστειεύτηκε η διάσημη τραγουδίστρια.

«Όταν ήμουν άρρωστη αυτό το καλοκαίρι και κυριολεκτικά δεν μπορούσα να περπατήσω από το κρεβάτι μου στην τουαλέτα, τον έπαιρνα τηλέφωνο κάθε δεύτερη ημέρα και τον ρωτούσα γιατί δεν είχα καθόλου ενέργεια.

Πότε θα επέστρεφε η ενέργειά μου; Πότε θα ένιωθα ξανά ο εαυτός μου; Πότε θα μπορούσα να επιστρέψω ξανά σε περιοδεία; Πότε, πότε, πότε, πότε, πότε, πότε; Και το μόνο που έλεγε ήταν ‘βγες έξω στον ήλιο’» περιέγραψε η Μαντόνα.

«Δεν ήθελα να απογοητεύσω τα παιδιά μου»

Μπορεί για τη Μαντόνα ο ήλιος να μην είναι η αγαπημένη της πηγή βιταμίνης D, αλλά ακολούθησε τις εντολές του γιατρού.

«Μισώ τον ήλιο, αλλά το έκανα ούτως ή άλλως και ήταν τόσο δύσκολο για εμένα να περπατήσω από το σπίτι μου στην πίσω αυλή και να κάθομαι στον ήλιο. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά ήταν δύσκολο και δεν ήξερα πότε θα μπορούσα να σηκωθώ ξανά και πότε θα μπορούσα να είμαι ξανά ο εαυτός μου και πότε θα είχα πίσω την ενέργειά μου. Ήταν περίεργο πράγμα να μην αισθάνομαι τελικά ότι έχω τον έλεγχο. Και αυτό ήταν το μάθημά μου, να αφεθώ» μοιράστηκε η Μαντόνα.

Με το Celebration Tour να συνεχίζεται σε όλη τη χώρα, η Μαντόνα είναι ευγνώμων για την υγεία της και την ευκαιρία να παρουσιάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές.

Είναι επίσης ενθουσιασμένη που βλέπουν τα παιδιά της τη μητέρα τους πίσω στη σκηνή αφού αναγκάστηκε να αναβάλει για τρεις μήνες την περιοδεία της. «Τα παιδιά μου είναι αυτά που με βοήθησαν πραγματικά να τα καταφέρω γιατί δούλεψαν τόσο σκληρά και δεν ήθελα να τα απογοητεύσω. Δεν ήθελα να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου. Δεν το κάνω ποτέ», υπογράμμισε η Μαντόνα.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024