Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οδησσός: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Ζελένσκι - Στο Μουσείο Φιλικής Εταιρείας ο πρωθυπουργός

Οδησσός: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Ζελένσκι – Στο Μουσείο Φιλικής Εταιρείας ο πρωθυπουργός

Η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Ουκρανό πρόεδρο, πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Οδησσού και διήρκεσε περίπου μισή ώρα

Συνεχίζει κανονικά την επίσκεψη του στην Οδησσό της Ουκρανίας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στην πόλη, λίγο πριν από την συνάντησή του με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, από τις οποίες, πάντως, δεν κινδύνεψε η ελληνική αποστολή.

Η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Ουκρανό πρόεδρο, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Οδησσού, διήρκεσε περίπου μισή ώρα και ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, με τον πρωθυπουργό να επισκέπτεται στη συνέχεια το Μουσείου Φιλικής Εταιρείας, ενώ αναμένεται να μεταβεί και στον καθεδρικό ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος, όπου συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης.

Η ελληνική στήριξη στην Ουκρανία, στόχος της επίσκεψης

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, οι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι Άννα Μαρία Μπούρα και Αριστοτελία Πελώνη και οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, Κύρα Κάπη και Αλέξανδρος Μαράκης, καθώς και ο φωτογράφος και βιντεογράφος του.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Οδησσό πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και στόχος είναι να καταδειχθεί η στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Ουκρανία θα αναχωρήσει για το Βουκουρέστι, όπου θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Ευρωπαπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός είχε μιλήσει στον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, καθώς και σε άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, για την πρόθεσή του να επισκεφθεί την Ουκρανία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024