Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
6 gadgets για σπιτικό καφέ που θα σε μεταμορφώσουν σε barista

6 gadgets για σπιτικό καφέ που θα σε μεταμορφώσουν σε barista

Οι καφετιέρες που πρέπει να έχει σπίτι του κάθε λάτρης του καφέ

Είσαι εθισμένος στον καφέ; Ψάχνεις πώς θα φτιάχνεις εύκολα και γρήγορα καφέ στο σπίτι σου μέσα σε λίγα λεπτά; Σου βρήκαμε τις καφετιέρες που θα απογειώσουν τον καφέ σου και θα σε μετατρέψουν σε barista.

Ο καφές το πρωί στο σπίτι είναι κάτι σαν ιεροτελεστία. Είναι ο πρώτος καφές της ημέρας, αυτός που θα σου δώσει την ώθηση να ξεκινήσεις το πρόγραμμά σου. Δεν μπορεί, λοιπόν, παρά να είναι ένας καλός καφές. Αν ακόμα ξυπνάς και πασχίζεις να φτιάξεις τον καφέ σου, τότε ήρθε η στιγμή να επενδύσεις σε μια καλή μηχανή καφέ που θα σου λύσει τα χέρια και θα γεμίσει το σπίτι σου με έντονο άρωμα.

Τι καφέ πίνεις; Βρες το κατάλληλο gadget που χρειάζεσαι ανάλογα τα γούστα και τις προτιμήσεις σου.

Αν αγαπάς τον καφέ φίλτρου

Αν προτιμάς να ξυπνάς το πρωί με γαλλικό καφέ, η καφετιέρα της Esperanza θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου. Μια οικονομική λύση που παράγει τη βέλτιστη ποσότητα καφέ για δύο άτομα, εξοπλισμένη με αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 40 λεπτά λειτουργίας, προκειμένου να εξοικονομεί ενέργεια και να προσφέρει μέγιστη ασφάλεια.

Η καφετιέρα φίλτρου της Bosch TKA6A044 είναι μία κομψή επιλογή, που διαθέτει υπέροχο design με χρωματισμούς κόκκινο/ ανθρακί. Προσφέρει όσο δυνατό σε άρωμα καφέ θέλεις, χάρη στο πλήκτρο Aroma+, ενώ επίσης διαθέτει λειτουργία Drip stop που σταματάει τις σταγόνες καφέ.

Espresso, Cappuccino ή latte; 3 σε 1

Δεν μπορείς να επιλέξεις ποιον καφέ προτιμάς; Δεν χρειάζεται! Η μηχανή Espresso IQ CM-175 1100W 20bar πέρα από στυλ, προσφέρει και τρία διαφορετικά είδη καφέ. Το δοχείο νερού είναι αποσπώμενο, άρα προσφέρει εύκολο γέμισμα και καθαρισμό, και έχει χωρητικότητα 1.25 λίτρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φτιάξει περίπου έως και 20 μονά φλυτζάνια ζεστού καφέ espresso, μέχρι να χρειαστεί να το ξαναγεμίσεις. Επίσης, χάρη στην αφρογαλιέρα μπορείς να αναμειγνύεις χειροκίνητα ατμό και γάλα για να δημιουργείς αφρό με την ιδανική πυκνότητα για το ρόφημα με γάλα που προτιμάς, όπως για παράδειγμα για cappuccino ή για latte.

Η μηχανή αυτή διατίθεται επίσης και σε υπέροχο πράσινο, αν θες να βάλεις λίγο χρώμα στην κουζίνα σου.

Για εσένα που θες αυθεντικό ιταλικό καφέ

Αν θες να έχεις πολλές επιλογές για τον καφέ σου, αν θες άρωμα Ιταλίας κάθε πρωί στο σπίτι σου κι αν ψάχνεις μια μηχανή που συνδυάζει την ευκολία με το τέλειο αποτέλεσμα, τότε η καφετιέρα Delonghi Vertuo Pop ENV90.B είναι ό,τι χρειάζεσαι. Με τέσσερα μεγέθη κούπας, απλά επίλεξε την ιδανική για εσένα κάψουλα Nespresso, τοποθέτησέ τη και απόλαυσε τον αγαπημένο σου καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορεί να σου προσφέρει Espresso, Double Espresso, Gran Lungo και Signature Mug, με 3 διαφορετικά μεγέθη κάψουλας. Η μικρή κάψουλα για Espresso, η μεσαία για Double Espresso και Gran Lungo και η αμέσως επόμενη για Signature Mug. Η καφετιέρα αυτή ταιριάζει σε κάθε στυλ και χώρο, ενώ ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ.

Για κλασσικό espresso με κάψουλα

Η καφετιέρα Espresso Bosch Happy θα σου προσφέρει τη γεύση του κλασσικού espresso, χωρίς να κοπιάσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις απλά την κάψουλα στη μηχανή και να πατήσεις ένα κουμπί. Πλούσιος και αρωματικός καφές espresso θα φτάσει πολύ γρήγορα στο ποτήρι χωρίς να χρειαστεί να παιδευτείς περισσότερο.

Όποια κι αν επιλέξεις με βάση τα γούστα και τις προτιμήσεις σου, στο SHOPFLIX.gr θα βρεις μια ατελείωτη ποικιλία σε καφετιέρες και αξεσουάρ καφετιέρας, για να διατηρήσεις τη συσκευή σου καθαρή, εύχρηστη και μοντέρνα, και τον καφέ σου ποιοτικό και γευστικό.

Tώρα, που το SHOPFLIX γιορτάζει τα 2α γενέθλιά του κάνει ΔΩΡΟ τα μεταφορικά για όλα τα καλάθια από 40€ και μέχρι 35 κιλά! Και μην ξεχνάτε, 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024