Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Bullying στον 12χρονο γιο τους κατήγγειλαν οι γονείς του - «Γυρνάει από το σχολείο χτυπημένος»

Βόλος: Bullying στον 12χρονο γιο τους κατήγγειλαν οι γονείς του – «Γυρνάει από το σχολείο χτυπημένος»

Προσέφυγαν στην Eισαγγελία Aνηλίκων καθώς, όπως λένε οι ίδιοι, οι εκπαιδευτικοί δεν ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις του παιδιού για βοήθεια

Ένα νέο περιστατικό bullying σε σχολείο του Βόλου ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τη σχετική καταγγελία των γονιών ενός 12χρονου μαθητή.

Ο ανήλικος, ο οποίος φοιτά στη Α’ Γυμνασίου σε σχολείο της Νέας Ιωνίας, φέρεται να δέχεται σχολικό εκφοβισμό από συμμαθητές του, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων οι εκπαιδευτικοί δεν ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις του παιδιού για προστασία.

Οι γονείς ζητούν να σταματήσει το παιδί τους να είναι «σάκος του μποξ» και οι εκπαιδευτικοί να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τη δέουσα σοβαρότητα

Όπως αναφέρουν τα gegonota.news, οι ίδιοι οι γονείς ενημέρωσαν σχετικά τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Σαβελίδη και αποφάσισαν να προσφύγουν στην Eισαγγελία Ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, το παιδί φέρεται να επιστρέφει σπίτι χτυπημένο και άλλες φορές με σκισμένα τετράδια ή με ρούχα βαμένα από μπογιές.

Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζονται οι γονείς του παιδιού, το τελευταίο επεισόδιο διαδραματίστηκε προχθές εντός της τάξης και όταν το παιδί ζήτησε να φύγει από το μάθημα για να επικοινωνήσει μαζί τους δεν του επετράπη.

Οι γονείς καταγγέλλουν ότι το ζήτημα δεν αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα από τους εκπαιδευτικούς παρά τις επαναλαμβανόμενες οχλήσεις τους, ενώ αυτό που ζητούν δεν είναι το παιδί τους να αλλάξει σχολείο αλλά να σταματήσει να είναι «σάκος του μποξ στην αρένα που δημιουργούν παιδιά της τάξης».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024