Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στο Άργος: Νταής οδηγός χτύπησε με γκλομπ γυναίκα για μία... προσπέραση

Σοκ στο Άργος: Νταής οδηγός χτύπησε με γκλομπ γυναίκα για μία… προσπέραση

Η συνοδηγός και αδερφή της κατήγγειλαν το περιστατικό, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν τον 45χρονο οδηγό

Σοκ έχει προκαλέσει στο Άργος ένα περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν μία προσπέραση κατέληξε σε διαπληκτισμό μεταξύ του οδηγού ενός οχήματος με την συνοδηγό άλλου οχήματος.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 45χρονος οδηγός εξοργίστηκε για μία προσπέραση που του έκανε μία γυναίκα που οδηγούσε με συνοδηγό την αδελφή της. Μόλις βρήκε την ευκαιρία τους «έκλεισε» τον δρόμο.

Τι ανέφερε η συνοδηγός

Κατόπιν, κατέβηκε από το όχημα κρατώντας ένα γκλομπ και χτύπησε βάναυσα τη συνοδηγό του οχήματος στο σώμα. Η συνοδηγός ανέφερε: «Με χτύπησε. Δεν με χτύπησε με ροπαλιές, ήξερε να μην αφήσει σημάδι. Το ρόπαλο το έμπηξε στην κοιλιά και με χτύπησε στο στήθος.»

Μετά από όλα όσα συνέβησαν, η συνοδηγός και η αδερφή της κατήγγειλαν το περιστατικό και στην συνέχεια οι αστυνομικές αρχές συνέλλαβαν τον 45χρονο οδηγό, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Η εκδοχή του 45χρονου οδηγού

Ο 45χρονος αρνείται όλα όσα του αποδίδονται και δίνει την δική του εκδοχή για το συμβάν. Όπως είπε ο ίδιος στο MEGA, ήθελε να προσπεράσει το προπορευόμενο όχημα, με την οδηγό να μη βλέπει το φλας που είχε ανάψει εκείνος και να προχωρά σε προσπέραση. Ο 45χρονος, όπως ανέφερε, της κόρναρε και σταμάτησε για να ηρεμήσει.

Στην συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε: «Το επεισόδιο έλαβε χώρα όταν πήγα να κάνω μια προσπέραση. Μια κυρία που οδηγούσε πιο μπροστά δεν με είχε δει, παρότι είχα βγάλει φλας. Βγήκε να προσπεράσει, εγώ ανοίχτηκα τέρμα αριστερά, βγήκα σχεδόν έξω από τον δρόμο, κόρναρα. Σταμάτησα λίγο πιο πέρα γιατί ταράχτηκα. Κόντεψα να πέσω πάνω στα κυπαρίσσια».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 45χρονος οδηγός, οι επιβάτες του οχήματος πέρασαν από δίπλα του και τον έβρισαν, ενώ υποστηρίζει πως η συνοδηγός επιχείρησε να του επιτεθεί. «Πέρασε δίπλα μου με έβρισε. Μου λέει «Άντε γ… μ… » και σταμάτησε δεξιά και σταμάτησα δίπλα της γιατί γνωρίζω τον πατέρα τους και τον εκτιμώ.»

Ακόμη, ο ίδιος περιγράφει ότι: «Κατέβηκε η συνοδηγός κάτω, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Έκανε δυο βήματα και έπεφτε κάτω. Κατέβηκα κάτω και λέω «που πας να μπλέξεις; Ξανά μπες μέσα να φύγουμε ».

Μου κάνει επίθεση να με χτυπήσει. Της απλώνω το χέρι μου, την κρατάω πιο μακριά. Ξανά πέφτει μόνη της». Πρόσθεσε δε ότι μετά από όλα αυτά: «Τα έχασα. Δεν έχω κάνει κάτι για να κρυφτώ. Δεν έχω ξανά δει τέτοια έπαρση σε άνθρωπο. Μόλις μπήκα μέσα στο αμάξι να φύγω μου ευχόταν να πεθάνω, να τρακάρω στο δρόμο», είπε.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024