Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ο βασιλιάς Κάρολος δεν υπολογίζει τον πρίγκιπα Χάρι

Γιατί ο βασιλιάς Κάρολος δεν υπολογίζει τον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει καταφέρει να θέσει εαυτόν εκτός των σχεδίων διαδοχής του βασιλιά Καρόλου.

Με τον βασιλιά Κάρολο να δίνει την προσωπική του μάχη με τον καρκίνο, ο δευτερότοκος γιος του πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να μένει εκτός των σχεδίων διαδοχής του.

Ο πραγματικός λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι μένει εκτός των συνομιλιών για τη διαδοχή του βασιλιά Καρόλου είναι τα ζητήματα εμπιστοσύνης σύμφωνα με γνώστη των βασιλικών θεμάτων.

Ο δούκας του Σάσεξ έχει αποκλειστεί από τα σχέδια του βασιλιά Καρόλου για το μέλλον της βασιλικής οικογένειας, με τον μεγαλύτερο αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ να βρίσκεται στο επίκεντρο ως πρώτος στη διαδοχή του θρόνου.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Tom Quinn υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού της διαδοχής, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι μένει έξω από το μέλλον της μοναρχίας γιατί δεν τον εμπιστεύεται κανείς.

Ο σχεδιασμός για τη διαδοχή έχει ξεκινήσει και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι

Αφότου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020, ο Tom Quinn εκτιμά ότι έχουν μείνει σκόπιμα έξω από τα σχέδια διαδοχής επειδή δεν ανήκουν πλέον στον στενό κύκλο της μοναρχίας.

Αναξιόπιστος ο πρίγκιπας Χάρι

«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν περιλαμβάνεται στις συνομιλίες για τη διαδοχή γιατί δεν είναι πλέον εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας και ένα μέλος που να μπορούν να εμπιστευτούν.

Έχει τα δικά του θέλω και δεν είναι πια ο εφεδρικός ή τουλάχιστον είναι μόνο ονομαστικά εφεδρικός. Αυτό μπορεί να είναι μια περίπτωση του ‘προσοχή, παίρνεις αυτό που εύχεσαι’» εξήγησε χαρακτηριστικά.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρίσκεται τώρα στο επίκεντρο του σχεδιασμού διαδοχής που λαμβάνει χώρα, καθώς ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με άγνωστο τύπο καρκίνου τον Φεβρουάριο.

Ενώ έχει ήδη ξεκινήσει τη θεραπεία του και αναρρώνει στο βασιλικό κτήμα στο Sandringham, o βασιλιάς Κάρολος θέλει να προχωρήσει τα σχέδιά του για το μέλλον.

«Οι αξιωματούχοι είχαν υποθέσει πως ο Κάρολος θα παρέμενε υγιής μέχρι τουλάχιστον τα μέσα της όδγοης δεκαετίας της ζωής του πριν χρειαστεί να ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Αλλά έχει στην πραγματικότητα αρχίσει και δείχνει ότι ίσως ο καρκίνος του Καρόλου να είναι πιο επικίνδυνος απ’ ό,τι πιστεύουμε» υπογράμμισε ο Tom Quinn.

Ο σχεδιασμός για το μέλλον της μοναρχίας είναι μια άκρως απόρρητη υπόθεση και καθώς ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζει να σχολιάζει τη βασιλική οικογένεια σε συνεντεύξεις υψηλού προφίλ, έχει χαρακτηριστεί αναξιόπιστος.

«Ο σχεδιασμός διαδοχής είναι άκρως μυστικός και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να είναι είναι μέρος του για τον απλό λόγο ότι αν αισθάνεται με οποιονδήποτε τρόπο περιφρονημένος ή δεν του δίνεται αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης» εξηγεί ο Tom Quinn.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024