Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Βίρτους Μπολόνια την προσεχή Πέμπτη (7/3, 22:00), για την 28η αγωνιστική της Euroleague, με τον Τόμας Γουόκαπ να είναι αμφίβολος.
Ο Αμερικανός γκαρντ, υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι στην αναμέτρηση με το Περιστέρι και έρχεται να προστεθεί στα ήδη πολλά προβλήματα της περιφέρειας της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Σε αναμμένα κάρβουνα ο Μπαρτζώκας
Ο άσος του Ολυμπιακού έπεσε άτσαλα στο παρκέ και ο κόουτς Μπαρτζώκας τον απέσυρε προληπτικά στον πάγκο, χωρίς να τον χρησιμοποιήσει ξανά.
Θυμίζουμε πως, εκτός παραμένουν οι Γουίλιαμς-Γκος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ναζ Μήτρου-Λονγκ λόγω τραυματισμών. Δεν έπαιξαν ούτε στο Κάουνας ούτε στο Περιστέρι, με τον Μπαρτζώκα να επιστρατεύει τον Λούντζη βάζοντας μάλιστα στον «1» και τον ΜακΚίσικ στο 4ο δεκάλεπτο για ένα διάστημα.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.