Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Τα Φιλαράκια»: «Ρέιτσελ» και «Τζόι» μοιράζονται το ίδιο αγαπημένο χόμπι

«Τα Φιλαράκια»: «Ρέιτσελ» και «Τζόι» μοιράζονται το ίδιο αγαπημένο χόμπι

«Είναι τόσο απλό. Δεν υπάρχουν κανόνες»

Το κοινό χόμπι που έχει με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Ματ Λε Μπλανκ, αποκάλυψε η Τζένιφερ Άνιστον στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H 55χρονη ηθοποιός θυμήθηκε μία συνέντευξη που είχε δώσει ο «Joey», όπου ο δημοσιογράφος τον είχε ρωτήσει τι του αρέσει να κάνει περισσότερο.

«Η αγαπημένη μου ενασχόληση, αλλά πραγματικά η αγαπημένη μου είναι να μην κάνω τίποτα. Είμαι εξαιρετικός σε αυτό. Θα μπορούσα να το κάνω επάγγελμα. Είναι τόσο εύκολο, δεν έχει κανόνες. Τι θα κάνεις σήμερα; Τίποτα. Πάρα πολύ απλό.»

Η Άνιστον έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης:

«Τα ίδια κι εδώ», κάτι που πιθανότατα δείχνει ότι είναι κουρασμένη από την καθημερινότητά της στην παρούσα φάση και θα έκανε ευχαρίστως ένα μεγάλο διάλειμμα. Πράγματι, μετά από πολλές εκδηλώσεις στις οποίες έπρεπε να είναι παρούσα, η Άντιστον ενδέχεται να βρει τώρα το χρόνο να καθίσει σπίτι της και να κάνει τη γυμναστική της ή να αράζει με το σκυλάκι της, εκτός αν αυτό θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, μιας και στο μεταξύ λογικά θα είναι προσκεκλημένη και στην 96η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ.

Αν, ωστόσο, εννοεί το πόσο ταυτίζεται με τον «Τζόι», μάλλον δεν θα περάσει ούτε απέξω από το κόκκινο χαλί. Για τον Λε Μπλανκ είμαστε σίγουροι έτσι κι αλλιώς ότι δεν έχει όρεξη να κάνει τίποτα, εξ ου και στο υποσυνείδητό μας θα είναι για πάντα ο Τζόι Τριμπιάνι.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024