Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη δημοσιότητα το ιδιόχειρο σημείωμα της Μάρθας Καραγιάννη πριν τον θάνατό της

Στη δημοσιότητα το ιδιόχειρο σημείωμα της Μάρθας Καραγιάννη πριν τον θάνατό της

Tο μήνυμα που έγραψε η αείμνηστη ηθοποιός το 2017.

Ενάμιση χρόνο σχεδόν μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, στη δημοσιότητα δόθηκε για πρώτη φορά το ιδιόχειρο σημείωμα της ηθοποιού, με το οποίο η ίδια ζητούσε την αποτέφρωσή της.

Το γεγονός ότι η ίδια η ηθοποιός ήθελε να αποτεφρωθεί, όταν θα έφευγε από τον κόσμο, είχε αμφισβητηθεί πολλές φορές, με την Ντόρα Δούμα, στενή φίλη και συγκάτοικο της Μάρθας Καραγάννη, να στοχοποιείται κάθε φορά που αναφερόταν σε αυτό.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε το ιδιόχειρο σημείωμα της, με το οποίο ζητούσε την αποτέφρωσή της. Το σημείωμα αυτό γράφτηκε από τη Μάρθα Καραγιάννη το 2017. Συγκεκριμένα, το γράμμα αυτό ανέφερε: «Εγώ η Μάρθα Καραγιάννη του Χαριλάου, επιθυμώ όταν φύγω από τον κόσμο αυτό, επιθυμώ, όχι ταφή, αλλά να αποτεφρωθώ».

Το σχετικό βίντεο:

Η Μάρθα Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών. Στο πλευρό της μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν τόσο η καλή της φίλη, Ντόρα Δούμα, όσο και ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, με τον οποίο τη συνέδεε μια φιλία χρόνων. Εκείνος στάθηκε δίπλα της ακόμα και όταν η ηθοποιός χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της χολής, το φθινόπωρο του 2020. Τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα για την υγεία της. Η ηθοποιός έχασε πολλά κιλά και ο οργανισμός της είχε πλέον εξασθενήσει.

Για την επιθυμία της να αποτεφρωθεί, ο ψυχίατρός της είχε πει: «Ήταν γραμμένα από τη Μάρθα κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα άλλο από τις επιθυμίες της. Η Μάρθα Καραγιάννη δεν ήταν άθεη. Σε όλη της τη ζωή έψαχνε να ανακαλύψει τον Θεό, διάβαζε και γύρισε όλη την υφήλιο. Απλώς δεν ήθελε το τελετουργικό, ήταν αντιστάρ. Υπάρχουν άτομα που το δέχονται και άτομα που δεν το δέχονται».

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024