Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμάζει την επιστροφή της η Κέιτ Μίντλετον - Προσέλαβε προσωπικό γραμματέα 

Ετοιμάζει την επιστροφή της η Κέιτ Μίντλετον – Προσέλαβε προσωπικό γραμματέα 

Η ομοιότητα του νέου γραμματέα με τον σταρ του τένις Federer.

Δεν σταματούν οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον. Ωστόσο η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, όσο αναρρώνει στην ησυχία του σπιτιού της ετοιμάζει την επιστροφή της στο προσκήνιο.

Προσέλαβε προσωπικό γραμματέα, στο τέλος Φεβρουαρίου, καθώς εδώ και έναν χρόνο δεν είχε την απαιτούμενη βοήθεια. Πλέον στη θέση του προσωπικού γραμματέα της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα είναι ο αντισυνταγματάρχης Tom White, ο οποίος θα ηγηθεί του προσωπικού της.

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να μένουν άφωνοι. Οχι με την είδηση της πρόσληψης, αλλά με την εικόνα του αντισυνταγματάρχη, καθώς είναι ολόιδιος με σταρ του τένις Roger Federer. Οι φωτογραφίες του White προκάλεσαν παραλήρημα στο διαδίκτυο σχετικά με την ομοιότητά του με τον Federer.

Παρόλο που ο White είναι νέος στην ομάδα της Kέιτ, είναι πολύ εξοικειωμένος με την εργασία για τη βασιλική οικογένεια, καθώς πιο πρόσφατα υπηρέτησε ως ιπποκόμος της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ.

Αν και η βασίλισσα μείωσε τις δημόσιες εμφανίσεις της στα τελευταία χρόνια της εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ο White εθεάθη στο πλευρό της στη διαφοροποιημένη γιορτή Trooping the Colour το καλοκαίρι του 2021 και ξανά στο Royal Windsor Horse Show.

Η επιλογή του νέου γραμματέα

Η Telegraph ανέφερε ότι ο White πήγε στην πρώτη εκδήλωση για το Shaping Us της Kate στο Λονδίνο τον Νοέμβριο και ήταν έτοιμος να καλύψει μια θέση που ήταν ανοιχτή για περισσότερο από ένα χρόνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε στηριχθεί προηγουμένως στη Hannah Cockburn-Logie ως προσωπική γραμματέα από το 2020 έως το 2022, προτού αυτή αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Η Cockburn-Logie αντικατέστησε την Catherine Quinn στον βασιλικό ρόλο, η οποία ήταν προσωπική γραμματέας της Kate από το 2017 έως το 2019. Τότε, η Daily Mail ανέφερε ότι οι δύο τους αποχώρησαν με τις “καλύτερες σχέσεις”.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024