Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα με Κατσίβελη στον Άρη ενόψει του «τελικού» με Προμετέι

Πρόβλημα με Κατσίβελη στον Άρη ενόψει του «τελικού» με Προμετέι

Ο Κατσίβελης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το νοκ-άουτ παιχνίδι του Άρη με την Προμετέι για τους «16» του Eurocup.

Την εν Ελλάδι προετοιμασία του για τη νοκ-άουτ αναμέτρηση με την Προμετέι (6/3, 19:00) για την φάση των «16» του Eurocup ολοκλήρωσε ο Άρης, που θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ από τη Θεσσαλονίκη στη Ρίγα της Λετονίας το βράδυ της Δευτέρας (4/3). Ο Γιάννης Καστρίτης είδε τον Δημήτρη Κατσίβελη να μένει εκτός στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, καθώς αποκόμισε έναν τραυματισμό στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Προμηθέα για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο 33χρονος γκαρντ θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή των κίτρινων στη Ρίγα και η συμμετοχή του στο κρίσιμο αγώνα κόντρα στους Ουκρανούς θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Να σημειώσουμε πως ο Κατσίβελης μετράει φέτος 3.8 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 15’52» συμμετοχής σε 14 παιχνίδια του EuroCup με τον Άρη. Να σημειώσουμε ότι η Προμετέι χρησιμοποιεί ως έδρα της την Ρίγα, εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία η οποία δεν επιτρέπει την διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων.

Eurocup για το Προμετέι-Άρης: «Η καλύτερη επίθεση κόντρα στη δεύτερη καλύτερη άμυνα»

H ανάλυση της διοργανώτριας αρχής για την αναμέτρηση της Προμετέι με τον Άρη: «Σε αυτό που φαίνεται να είναι το πιο κλειστό από τα ζωής ή θανάτου ζευγάρια, η Προμετέι θα τεστάρει την επίθεσή της, που είναι η καλύτερη μεταξύ των 10 ομάδων κόντρα στον Άρη, ο οποίος διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Πρώτος στο Eurocup σε ποσοστό αμυντικών λαθών κι ενώ θα υπερασπιστεί τη συνέπειά του από την γραμμή των τριών πόντων, ο Άρης έχει στηριχθεί στην ικανότητά του να σταματά τους αντιπάλους με την άμυνά του. Η Προμετέι θα δοκιμάσει την άμυνα του Άρη, αφού τελείωσε την κανονική περίοδο πρώτη στον συνολικό αριθμό πόντων από καρφώματα και πόντων από επιθετικά ριμπάουντ».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024