Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague: MVP για τον Φεβρουάριο ο Μάικ Τζέιμς (vid)

Euroleague: MVP για τον Φεβρουάριο ο Μάικ Τζέιμς (vid)

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της Μονακό ήταν εντυπωσιακός και αναδείχθηκε MVP της Euroleague για τον μήνα Φεβρουάριο.

Για πρώτη φορά φέτος και για 5η συνολικά στην καριέρα του, ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP του μήνα στην Euroleague, με τον Αμερικανό γκαρντ να σπάει… το σερί βραβεύσεων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα προηγούμενα τρία βραβεία πήγαν στην Βασίλισσα αφού οι Καμπάτσο, Χεζόνια και Μούσα είχαν αναδειχτεί καλύτεροι παίκτες τους προηγούμενους τρεις μήνες.

Ο γκαρντ της Μονακό, λίγο πριν προσπεράσει και τον Βασίλη Σπανούλη στην πρώτη θέση του πίνακα με τους καλύτερους σκόρερ της διοργάνωσης, έλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για τον μήνα Φεβρουάριο, στον οποίο βοήθησε την ομάδα του να πετύχει τρεις πολύ σημαντικές νίκες απέναντι σε Φενέρ, Βίρτους και Μπάρτσα.

Συγκεκριμένα, σε αυτό το διάστημα ο Τζέιμς είχε κατά μέσο όρο 20.3 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1.7 κλεψίματα ενώ ο μέσος όρος του PIR έφτασε τις 22.6 μονάδες.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν με τα χρώματα της Μονακό και είναι χωρίς αμφιβολία το… πρώτο βιολί της γαλλικής ομάδας, με τον 33χρονο γκαρντ να οδηγεί την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς εκ του ασφαλούς σε μια από τις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας, που θα της δώσει και το πλεονέκτημα της έδρας στα play offs.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το καλοκαίρι ο Μάικ Τζέιμς μένει ελεύθερος από τη Μονακό και αναμένεται να είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024