Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ενοχλημένη η σύζυγος του Μπρους Γουίλις με ψευδή δημοσιεύματα

Ενοχλημένη η σύζυγος του Μπρους Γουίλις με ψευδή δημοσιεύματα

Η Έμα Χέμινγκ βάζει τέλος σε «clickbait».

Η Έμα Χέμινγκ έσπευσε να υπερασπιστεί τον σύζυγό της Μπρους Γουίλις, αφού απάντησε σε δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι «δεν έχει πια χαρά» εν μέσω της μάχης του ηθοποιού με την άνοια. Αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο βάζοντας τέλος σε «clickbait» τίτλους.

Η 45χρονη Χέμινγκ είπε ότι ο 68χρονος Χολιγουντιανός σταρ συνεχίζει να έχει χαρά στη ζωή του, επικρίνοντας έτσι τα δημοσιεύματα που δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο. Παράλληλα παρότρυνε το κοινό να ρίξει μια πιο ενδελεχή ματιά στην ποιότητα ζωής που μπορούν να έχουν οι άνθρωποι εν μέσω της μάχης με νευρογνωστικές ασθένειες.

Μάλιστα σχολίασε ότι η λανθασμένη κάλυψη των νευρογνωστικών ασθενειών από τα ΜΜΕ μπορεί να επηρεάσει τις οικογένειες, όπως και η δική της, ενώ έδωσε και αντίθετα παραδείγματα όπως «θλίψη και βαθιά αγάπη», «λύπη και βαθιά σύνδεση» και «τραύμα και ανθεκτικότητα» εξηγώντας το πώς έφτασε σε αυτή τη διαδικασία σκέψης.

«Ο τίτλος ουσιαστικά λέει ότι δεν υπάρχει πια χαρά στον σύζυγό μου. Τώρα, μπορώ απλά να σας πω ότι αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια», δήλωσε η 45χρονη Χέμινγκ. «Θέλω η κοινωνία και όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους να σταματήσουν να τρομάζουν τον κόσμο. Σταματήστε να τρομάζετε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι μόλις λάβουν μια διάγνωση κάποιου είδους νευρογνωστικής νόσου, αυτό είναι όλο. «Τελείωσε. Ας τα μαζέψουμε – Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ. Τελειώσαμε». Όχι, είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό».

Δείτε το βίντεο

Η Χέμινγκ έγραψε επίσης στη λεζάντα του κλιπ για να εξηγήσει την εμπειρία της, γράφοντας: «Δύο πράγματα μπορούν να είναι αληθινά και να υπάρχουν ταυτόχρονα. Η θλίψη και η βαθιά αγάπη. Θλίψη και βαθιά σύνδεση. Το τραύμα και η ανθεκτικότητα. Έπρεπε να ξεφύγω από τον δρόμο μου για να φτάσω εδώ, αλλά μόλις έφτασα, η ζωή μου άρχισε να αποκτά νόημα και να έχω μια πραγματική αίσθηση του σκοπού. Υπάρχει τόση ομορφιά και ψυχή σε αυτή την ιστορία».

Τον Μάρτιο του 2022, η οικογένεια του Γουίλις ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την υποκριτική μετά τη διάγνωσή του με αφασία, η οποία είναι μια εγκεφαλική διαταραχή που επηρεάζει την κατανόηση της γλώσσας και την ομιλία, σύμφωνα με την Mayo Clinic. Ωστόσο, έναν χρόνο αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι η κατάσταση του ηθοποιού εξελίχθηκε σε άνοια.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024