Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του για τη διάγνωσή του με αφασία: «Η θλίψη με κάνει να παραλύω»

Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του για τη διάγνωσή του με αφασία: «Η θλίψη με κάνει να παραλύω»

Μια πολύ άσχημη φάση διανύει το ζευγάρι Γουίλις - Χέμινγκ με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη ότι ο Μπρους Γουίλις βάζει τέλος στην κινηματογραφική καριέρα του, καθώς διαγνώστηκε από αφασία, η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ προχώρησε –για ακόμα μία φορά- σε μία τρυφερή ανάρτηση.

Η 44χρονη δημοσίευσε στον επίσημη λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να γυμνάζεται και να ασχολείται με την κηπουρική, τα δύο νέα της χόμπι.

Διαβάστε επίσης: «Athena»: Η νέα ταινία του Romain Γαβρά «εκνεύρισε» τους ακροδεξιούς

«Αυτό ήταν ένα καλοκαίρι που με βοήθησε να ανακαλύψω τον εαυτό μου. Προσπαθώ να βρω νέα χόμπι, να βγω από τη ζώνη της άνεσής μου και να παραμείνω δραστήρια. Μπορεί η θλίψη να με κάνει να παραλύω, αλλά μαθαίνω να ζω μαζί της. Η θλίψη είναι η πιο βαθιά και αγνή μορφή αγάπης. Ελπίζω να βρείτε λίγη παρηγοριά σε αυτό» σχολίασε στη λεζάντα η Έμα Χέμινγκ.

Ποια είναι τα συμπτώματα της αφασίας

Η αφασία είναι μια πάθηση, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, προφορικά και γραπτά. Συνήθως εμφανίζεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή τραυματισμό στο κεφάλι. Αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί σταδιακά από έναν βραδέως αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο ή μια ασθένεια που προκαλεί μόνιμη βλάβη (εκφυλιστική).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024