Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγώνας για την πορνοστάρ Emily Willis

Αγώνας για την πορνοστάρ Emily Willis

Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Emily Willis δίνει τη δική της μάχη μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η οικογένεια της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών Emily Willis δημιούργησε μια GoFundMe καμπάνια για να καταφέρουν να πληρώσουν τους ιατρικούς λογαριασμούς μετά τη νοσηλεία της για υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μέχρι στιγμής, η οικογένεια έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 15.000 δολάρια, με τον στόχο να έχει οριστεί στις 60.000 δολάρια.

Η Emily μεταφέρθηκε σε μια ιατρική μονάδα στο Thousand Oaks τον περασμένο μήνα μετά από κλήση στις αρχές που έκανε λόγο για πιθανή δόση ναρκωτικών.

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας η Emily Willis

Η 25χρονη Emily Willis βρισκόταν σε μια γνωστή τοποθεσία αποτοξίνωσης διασήμων στο Μαλιμπού όταν συνέβη το περιστατικό. Φαίνεται πως νοσηλεύοταν για εθισμό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο και τοποθετήθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο πατέρας της Emily λέει πως δίνει «μια απίστευτα σκληρή και απρόβλεπτη μάχη» με μακρύ δρόμο για την ανάκαμψή της που απαιτεί πολλή φροντίδα.

Επισημαίνει πως οι δωρεές θα διατεθούν για τους ιατρικούς λογαριασμούς, καθώς και για ταξίδια και καταλύματα για την οικογένειά της ώστε να μπορούν να είναι στο πλευρό της στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια αναφέρει πως η Emily χρειάζεται υποστήριξη και πρέπει να λείπουν από τις δουλειές τους για να είναι δίπλα της στην ανάρρωση.

«Κάθε δωρεά, ανεξάρτητα από το μέγεθός της, θα κατευθύνεται άμεσα προς την ελάφρυνση αυτών των βαρών, επιτρέποντάς μας να αφιερώσουμε την ενέργεια και τους πόρους μας στη θεραπεία της Emily.

Παρακαλώ κρατήστε τη στις σκέψεις και τις προσευχές σας για να της δώσετε τη δύναμη για ανάκαμψη. Το να μοιραστείτε αυτή την καμπάνια προσφέρει επίσης ανεκτίμητη υποστήριξη, βοηθώντας μας να φτάσουμε σε καρδιές και χέρια που μπορούν να μας σηκώσουν την ώρα που έχουμε ανάγκη. Με όλη μας την αγάπη και τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη, η αγαπημένη της οικογένεια» επισημαίνουν χαρακτηρστικά στη GoFundMe καμπάνια.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024