Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μίλτος Τεντόγλου γιόρτασε το χρυσό μετάλλιο σε… fast food!

Ο Μίλτος Τεντόγλου γιόρτασε το χρυσό μετάλλιο σε… fast food!

Ο πάντα αντισυμβατικός Μίλτος Τεντόγλου ξάφνιασε με τον τρόπο που γιόρτασε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου τρώγοντας σε fast food. Τι έκανε την επόμενη μέρα του χρυσού μεταλλίου.

Παγκόσμιο θαυμασμό έχει προκαλέσει ο νέος άθλος του Μίλτου Τεντόγλου που επανέλαβε την επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, δύο χρόνια μετά την αντίστοιχη διοργάνωση του Βελιγραδίου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά την αρχική …γκρίνια επειδή δεν του άρεσε η πρωϊνή ώρα διεξαγωγής του τελικού, στη συνέχεια χαλάρωσε και έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Στην απονομή δεν έδειχνε να ενοχλείται ούτε από την ημίωρη καθυστέρηση λόγω της αργοπορίας του τρίτου Τζαμαϊκανού ΜακΛέοντ, ανέβηκε στο βάθρο κάνοντας υπόκλιση στους θεατές.

Ηξερε άλλωστε ότι στην Αρένα της Γλασκώβης ήταν δύο δικοί του άνθρωποι, η μητέρα του Ιωάννα και η αδερφή του Κατερίνα που έζησαν λεπτό προς λεπτό τον αγώνα και στο τέλος πανηγύρισαν το νέο χρυσό μετάλλιο του Ολυμπιονίκη μας.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες δεν είχαν φροντίσει να προμηθευτούν έγκαιρα εισιτήριο και χρειάστηκε η παρέμβαση των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ για να μπουν στο γήπεδο και να θαυμάσουν τον αγαπημένο τους Μίλτο.

Ολοι μαζί αναζήτησαν αργότερα ένα εστιατόριο για το εορταστικό δείπνο, αλλά η ώρα ήταν ήδη περασμένη για τα δεδομένα της Βρετανίας και τελικά κατέληξαν σε ένα fast food προκειμένου να βρει ο Πρωταθλητής Κόσμου κάτι για να φάει. Να γιορτάζεις το χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε fast food δεν είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά και ο Μίλτος Τεντόγλου δεν είναι συνηθισμένος…

Την επομένη του θριάμβου του ο 25χρονος πρωταθλητής ακολούθησε την… πεπατημένη! Ό,τι δηλαδή είχε κάνει και στο Τόκιο, μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μένοντας στο δωμάτιο του και παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Το ίδιο έπραξε και στη Γλασκώβη παραμένοντας πολλές ώρες στο δωμάτιο του.

Αυτός είναι ο Μίλτος και γι’ αυτό είναι τόσο αγαπητός σε όλο τον κόσμο!

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024