Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ντέρμπι με το μυαλό και στο Κύπελλο

Άρης: Ντέρμπι με το μυαλό και στο Κύπελλο

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας την προσοχή του, όμως, και στον ημιτελικό Κυπέλλου (6/3) με τον Παναιτωλικό...

Ο Άρης θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κερδίζοντας το σημερινό (3/3, 19.30) εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο μυαλό του, όμως, έχει και τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (6/3) με τον Παναιτωλικό.

Ο Άκης Μάντζιος δεν ανακοίνωσε αποστολή και δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα του σημερινού αγώνα, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές.

Ποια θα είναι η ενδεκάδα του Μάντζιου

Ο Κουέστα θα ξεκινήσει κάτω από την εστία, σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και ο Φεράρι το αριστερό. Είναι πιθανή η επιστροφή του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, με τον Ρόουζ να είναι ο παρτενέρ του.

Οι Βερστράτε και Ζουλ αναμένεται να αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Παναγίδης θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ένας εκ των Σαβέιρο ή Μπένετ στην αριστερή, ενώ ο Φετφατζίδης θα αγωνιστεί πίσω από τον Ανσαριφάρντ, που θα αντικαταστήσει τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τους τιμωρημένους Νταρίντα και Σαμόρα, καθώς και τον τραυματία Πάρντο.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024