Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ντέρμπι με το μυαλό και στο Κύπελλο

Άρης: Ντέρμπι με το μυαλό και στο Κύπελλο

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας την προσοχή του, όμως, και στον ημιτελικό Κυπέλλου (6/3) με τον Παναιτωλικό...

Ο Άρης θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κερδίζοντας το σημερινό (3/3, 19.30) εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο μυαλό του, όμως, έχει και τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (6/3) με τον Παναιτωλικό.

Ο Άκης Μάντζιος δεν ανακοίνωσε αποστολή και δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα του σημερινού αγώνα, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές.

Ποια θα είναι η ενδεκάδα του Μάντζιου

Ο Κουέστα θα ξεκινήσει κάτω από την εστία, σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και ο Φεράρι το αριστερό. Είναι πιθανή η επιστροφή του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, με τον Ρόουζ να είναι ο παρτενέρ του.

Οι Βερστράτε και Ζουλ αναμένεται να αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Παναγίδης θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ένας εκ των Σαβέιρο ή Μπένετ στην αριστερή, ενώ ο Φετφατζίδης θα αγωνιστεί πίσω από τον Ανσαριφάρντ, που θα αντικαταστήσει τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τους τιμωρημένους Νταρίντα και Σαμόρα, καθώς και τον τραυματία Πάρντο.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024