Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοχαρόπουλος για ευρωεκλογές: «Είναι εθνική κάλπη για όλα τα κόμματα, ελπίζω σε θετικό μήνυμα»

Θεοχαρόπουλος για ευρωεκλογές: «Είναι εθνική κάλπη για όλα τα κόμματα, ελπίζω σε θετικό μήνυμα»

Η στόχευση είναι τα προβλήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και να σταματήσουν τα λάθη, ανέφερε το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Στην επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά το επεισοδιακό συνέδριο, εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, αναφέρθηκε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Η βάση μας είναι το 17,8%, το είπε και στη συνέντευξή του ο Κασσελάκης – Δεν θέλω να σκέπτομαι την περίπτωση να είμαστε 3ο κόμμα»

«Θα δουλέψουμε για ένα ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Το Συνέδριο που είναι η ανώτατη συλλογική διαδικασία έχει θέσει αυτό τον στόχο», σημείωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι η στόχευση είναι τα προβλήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και να σταματήσουν τα λάθη.

«Θα ληφθούν μηνύματα»

Ακολούθως, ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι οποιοδήποτε κόμμα οι ευρωεκλογές είναι «εθνική κάλπη» όπου λαμβάνεις μηνύματα. «Μπορεί να λάβει από αυτές τις κάλπες ισχυρό μήνυμα η ΝΔ να σταματήσει την αλαζονεία του 41%. Μήνυμα μπορεί να λάβει και ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Η στάση του Πολάκη στο θέμα του γάμου των ομοφύλων ήταν λάθος» εκτίμησε ο κ. Θεοχαρόπουλος

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις τελευταίες εθνικές εκλογές λέγοντας ότι τότε «ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε ποσοστό 17,8%. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σε σχέση με το 17,8% θα είναι μήνυμα, ελπίζω θετικό μήνυμα».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε ότι «η βάση μας είναι το 17,8%, το είπε και στην συνέντευξη του ο κ. Κασσελάκης». Στην ερώτηση τι θα γίνει αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτο κόμμα, τόνισε πως δεν θέλω να σκέπτομαι μια τέτοια περίπτωση, ότι θα είμαστε 3ο κόμμα. Όπως ανέφερε ένα θετικό αποτέλεσμα θα το πιστωθούμε όλοι, όπως θα πιστωθούμε και ένα αρνητικό αποτέλεσμα, όμως τότε θα έχει πρόβλημα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στις αλλαγές σε Κοινοβουλευτική Ομάδα και Κόμμα που ανακοινώθηκαν χθες και στο θέμα της μετακίνησης του κ. Πολάκη, είπε πως πρόκειται για αναδιάταξη δυνάμεων και θα κριθούν αυτές οι αλλαγές εκ του αποτελέσματος. «Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα», είπε και πρόσθεσε πως ήταν λάθος η στάση του κ. Πολάκη στο θέμα του γάμου των ομοφύλων.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024