Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πυρά» Θεοχαρόπουλου κατά Κασσελάκη - «Ο πρόεδρος οφείλει να ενώνει, όχι να διχάζει»

«Πυρά» Θεοχαρόπουλου κατά Κασσελάκη – «Ο πρόεδρος οφείλει να ενώνει, όχι να διχάζει»

«Δεν μου ακούστηκε σωστό το 'βρείτε μου αντίπαλο και πάμε'», που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του, τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη άφησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, από το βήμα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε πως όλοι θέλουν έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ και ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, ωστόσο «απαιτείται πολιτικό σχέδιο, αξιοπιστία και σοβαρότητα».

«Πρέπει να παλέψουμε για ένα κόμμα διακυβέρνησης και όχι για ένα κόμμα διαμαρτυρίας», σημείωσε και, απαντώντας στα όσα ανέφερε νωρίτερα ο Κώστας Αρβανίτης, είπε πως η πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι υπέρ της μεταστροφής προς την Κεντροαριστερά, με βάση τις αρχές της Αριστεράς.

Την ίδια στιγμή, τόνισε πως «η επικοινωνία έχει αντικαταστήσει την πολιτική», κάτι που δεν έχει θετικό αποτέλεσμα.

«Ο πρόεδρος οφείλει να ενώνει, όχι να διχάζει»

Απαιτείται, ανέφερε, αποτελεσματικότητα και συνθέσεις, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «ο πρόεδρος οφείλει να ενώνει, όχι να διχάζει».

«Να παλεύουμε να έρθουν κι άλλοι, όχι με την πρώτη ευκολία να λέμε να φύγουν κάποιοι. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα, και με συνθέσεις και με αποφασιστικότητα», υπογράμμισε, προσθέτοντας πως «δεν επιδιώκουμε ένα αρχηγικό κόμμα, αλλά ένα κόμμα των μελών».

«Δεν  μου ακούστηκε σωστό το ‘βρείτε μου αντίπαλο και πάμε’»

«Πρέπει να τηρούνται όμως και τα όργανα και το κατασταστικό, αν θέλουμε να είμαστε δημοκρατικό κόμμα. Να σταματήσουν τα λάθη, γιατί κοστίζουν. Παράδειγμα, δεν μπορούμε να θέτουμε κομματική πειθαρχεία και να μην κάνουμε μετά τίποτα. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε μια εκδήλωση και μετά να πηγαίνουμε. Δεν μπορούμε να μιλάμε υπέρ της Κεντροαριστεράς στο ένα όργανο και κατά της Κεντροαριστεράς στο άλλο. Δεν μπορούμε να μην πούμε ότι υπάρχει αναντιστοιχία λόγου από το ‘ήρθα για να κερδίσω τον Μητσοτάκη’ στο ‘και να χάσω με 20-25 μονάδες δεν έγινε και τίποτα’», σημείωσε, ασκώντας κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε στην ομιλία του πως ‘βαζουν προθεσμία ευρωεκλογών, ξεχνώντας πού κατέληξαν οι υπονομευτές’. Ο Αλέξης Τσίπρας στη δήλωσή του ανέφερε πως ‘ο νικητής φέρεται να ζητά λευκή επιταγή τριετίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές, προεξοφλώντας έτσι την εκλογική αποτυχία και αδιαφορώντας και αυτός για τις συνέπειές της’. Είναι υπονομευτής και ο Αλέξης Τσίπρας; Είναι δυνατόν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση αν έχουμε διαφορετική άποψη; Να μην συζητήσουμε; Με φαντάσματα θα συζητήσουμε;», είπε χαρακτηριστικά.

Για να σημειώσει, κλείνοντας την παρέμβασή του: «Δεν  μου ακούστηκε σωστό το ‘βρείτε μου αντίπαλο και πάμε’».

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024