Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρτα: Ιερέας επιτέθηκε και τραυμάτισε την πρώην σύζυγό του κατά τη δίκη για την επιμέλεια των παιδιών

Άρτα: Ιερέας επιτέθηκε και τραυμάτισε την πρώην σύζυγό του κατά τη δίκη για την επιμέλεια των παιδιών

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις - Ο παπάς επιτέθηκε και κατά των αστυνομικών καθώς μεταφερόταν στο τμήμα

Ένα πραγματικό σοκ βίωσε η εν διαστάσει σύζυγος ενός ιερέα στην Άρτα, όταν εκείνος δεν δίστασε να της επιτεθεί μέσα στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της δίκης για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Μετά την επίθεση του ιερέα στην πρώην σύζυγό του και στους αστυνομικούς, ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικών εξετάσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας που προκάλεσε τον έντονο επεισόδιο εντός της δικαστικής αίθουσας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας για ψυχιατρικές εξετάσεις, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο ιερέας κατάφερε να τραυματίσει την πρώην σύζυγό του, η δίκη διακόπηκε και ο δικαστής διέταξε τη σύλληψη του άνδρα. Παρ’ όλα αυτά δεν δίστασε να επιτεθεί και στους αστυνομικούς τόσο εντός του δικαστηρίου όσο και στο αστυνομικό τμήμα όπου αρχικά μεταφέρθηκε.

Η αστυνομία ενημέρωσε τον εισαγγελέα για το γεγονός, ο οποίος διέταξε τη μεταφορά του ιερέα στο νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις.

Κατά την είσοδό του στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο ιερέας συνάντησε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του στα οποία επίσης επιτέθηκε.

Στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών είχαν μεταφερθεί ήδη τόσο η σύζυγός του όσο και ένα από τα παιδιά του λόγω λιποθυμικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν περίπου έναν χρόνο ο ιερέας είχε ξυλοκοπήσει δύο άτομα στο κέντρο της Άρτας τα οποία είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024