Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ για Κορμπεράν: «Στη Γουέστ Μπρομ έχουν πραγματική ιδέα πώς να παίζουν ποδόσφαιρο»

Κλοπ για Κορμπεράν: «Στη Γουέστ Μπρομ έχουν πραγματική ιδέα πώς να παίζουν ποδόσφαιρο»

O προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Κάρλος Κορμπεράν και το έργο του στη Γουέστ Μπρομ.

Ένας από τους κορυφαίους προπονητές του πλανήτη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στον νυν τεχνικό της Γουέστ Μπρομ με ιδιαιτέρως κολακευτικό τρόπο, αποθεώνοντας τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

«Λατρεύω την Championship. Το παρακολουθώ συχνά. Η ένταση με την οποία παίζεται είναι τρελή. Ουάου! Το πρωτάθλημα είναι απίστευτα δύσκολο. Είναι εντυπωσιακό. Είδα πρόσφατα τη Γουέστ Μπρομ και έχουν πραγματική ιδέα πώς να παίζουν ποδόσφαιρο», ανέφερε ο τεχνικός της Λίβερπουλ.

Κλοπ: «Το καλοκαίρι θυμηθείτε ότι υπάρχουν εδώ πολλοί υποσχόμενοι παίκτες, μην τους κλείσετε την πόρτα με 12 μεταγραφές»

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ και τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο πως θα αντιμετωπίσουν τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και να τους δώσουν τον χρόνο που χρειάζονται για να αναπτυχθούν και να μάθουν, δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ. Η Λίβερπουλ έχει μια μακρά λίστα τραυματισμών και ο Κλοπ αναγκάστηκε να παρατάξει μια νεανική ομάδα στη νίκη με 3-0 επί της Σαουθάμπτον την Τετάρτη (28/2) για το Κύπελλο, με τους 18χρονους Τζέιντεν Ντανς και Λιούις Κούμας να σκοράρουν τα πρώτα τους γκολ με την ανδρική ομάδα των «κόκκινων»

Ο Κλοπ συνέκρινε την προσοχή που τραβούσαν οι έφηβοι με τον Λουκ Λίτλερ, ο οποίος έγινε πρωτοσέλιδο τον περασμένο μήνα ως ο νεότερος παίκτης που έφτασε στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Darts (βελάκια). «Είναι λίγο όπως συνέβη με το νέο φαινόμενο στα darts», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους.

«Είναι μια χαρά για απόψε, αλλά από αύριο αφήστε τα αγόρια στη γωνία παρακαλώ και μην ρωτάτε «που είναι τώρα, πού είναι τώρα, πού είναι τώρα». Έχουν πολλά να βελτιώσουν, πολλά να μάθουν», είπε ο Κλοπ. «Έχουμε ξαναπεί ότι το μέλλον δεν φαίνεται τόσο άσχημο. Μην το ξεχνάτε όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος ότι υπάρχουν ήδη εδώ μερικοί πολλά υποσχόμενοι παίκτες. Μην τους κλείσετε την πόρτα με 12 υπογραφές».

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024